MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

CUMHURİYET BAYRAMI BAKLAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Ana SayfaIlçe HaberleriCUMHURİYET BAYRAMI BAKLAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI
CUMHURİYET BAYRAMI BAKLAN'DA COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Baklan’da da coşkuyla kutlandı.

30 October, 2018, Tuesday 05:38 2799
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever konuşmasında, “Kurtuluş Savaşı milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet yeniden dirilişin sembolü bir çağdaşlaşma hamlesidir” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıl dönümü törenleri İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu’nun kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Tebriklerin ardından protokol üyeleri törenin yapılacağı Gazi Parkı’na geçti. Burada İlçe Kaymakamı ile İlçe Belediye Başkanı öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

29 Ekim Cumhuriyat Bayramı kutlamalarına Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Güngör, İlçe Emniyet Amiri Ömer Şahin, ilçe protokolü mensupları, gazilerimiz, okul müdürleri, öğretmenler öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Coşkuyla kutlanan törende öğrenciler tarafından şiirler seslendirildi ve tiyatro gösterileri sahnelendi. Törenin son bölümünde ilçede yapılan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

“Cumhuriyet sadece yönetim şekli değildir”

Günün anlam ve önemini belirten ilk konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri bir büyük devrim ve milletimize armağan olan Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yılında birlikte kutlamanın mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Türkiye için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanın ufkunu genişletmiş ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır. Cumhuriyet’i ayakta tutan yegane kuvvet bu milletin ta kendisidir. Türk Milleti Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sımsıkı sarılmıştır. Aydınlık geleceğimizi görmenin huzuru içerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 15 Temmuz şehir ve gazileri olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda eğilirken, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“Türkiye Cumhuriyeti her geçen yıl her konuda daha da güçlenmektedir”

Törende konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ise Cumhuriyetin öneminden bahsetti. Başkan Gülsever, “Kurtuluş Savaşı milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet yeniden dirilişin sembolü bir çağdaşlaşma hamlesi. Demokrasi ile taçlanan Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma gibi her alanda büyük mesafeler kat etmiş dünyanın büyük ülkeleri arasında yerini almıştır. Ülkemizi parçalamak isteyen düşmanlara karşı tek vücut olarak verdiğimiz İstiklal mücadelesi bunun en güzel örneğidir. Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki hain planlarından vazgeçmeyen şer güçler, farklı zamanlarda ve farklı şekillerde planlarını devreye soksalar da aziz milletimiz bu oyunların hepsini bozmuştur. Milletimize ve devletimize karşı yapılan düşmanlıklar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ettikleri karşılığı görecek ve her türlü şer odağı eninde sonunda kurutulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti her geçen yıl her konuda daha da güçlenmekte ve bölgesel ve küresel önemini daha da arttırmaktadır. Bu güçten korkanların koydukları engelleri İstiklal Mücadelesi ruhuyla aşacağız ve inanıyorum ki 21. yüzyıla damga vuran bir ülke olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle istiklal mücadelesini cumhuriyetimizle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 95. yılını ve Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYETBAYRAMIBAKLAN'DACOŞKUYLAKUTLANDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor
Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi
Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"
Vali Coşkun Denizli'ye veda etti
Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle