MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli, Heimtextil Fuarı’nda 80 katılımcıyla temsil ediliyor

Ana SayfaDenizli GündemDenizli, Heimtextil Fuarı’nda 80 katılımcıyla temsil ediliyor
Denizli, Heimtextil Fuarı’nda 80 katılımcıyla temsil ediliyor

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında kabul edilen Heimtextil Fuarı’nda Denizli’den 80 stant ile katılırken, DENİB Turkish Towels markasıyla 8. kez katılım sağladı. Denizli'nin ev tekstili sektöründe önemli bir güce sahip olduğu vurgusunda bulunan DENİB Başkanı Memişoğlu, "İlimiz sadece Türkiye’de değil, dünyada da çok önemli bir oyuncu konumunda” dedi.

09 January, 2024, Tuesday 18:01 476
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında bulunan Heimtextil Fuarı, 09-12 Ocak 2024 tarihlerinde Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenleniyor. Denizli firmalarının 80 stant ile katılımcı olarak yer aldığı ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)’nin Turkish Towels markasıyla 8. kez katılım sağladığı fuara yine Denizli damga vuruyor. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli’nin Heimtextil 2024 Fuarı’nda bir kez daha güçlü bir şekilde temsil edildiğinin altını çizerek şu değerlendirmelerde bulundu;
“Heimtextil Fuarıyla yeni bir yıla başlıyoruz. Geçtiğimiz sene DENİB olarak 20 farklı yurtdışı pazarlama programı gerçekleştirmiştik. Tam anlamıyla yurt dışı organizasyonlarına odaklandığımız bir yıldı. Bu sene Denizli İhracatçılar Birliği olarak, Heimtextil Fuarı'na sekizinci kez katılıyor ve misafirlerimizi standımızda ağırlıyoruz. Ayrıca yenilikçi ve vizyoner tasarımcılar tarafından üretilen ‘DENİB Desing 3. Ev ve Banyo Tekstili Tasarım Yarışması’nın kazanan tasarımlarını da stant alanımızda tanıtıyoruz.”

“Denizli ev tekstili alanında önemli bir güce sahip”
Denizli’nin ihracat ve ticaret konusundaki deneyiminin tekstil sektöründe tartışmasız başarıya sahip olduğunu ifade eden DENİB Başkanı Memişoğlu, “Denizli İhracatçılar Birliği olarak, bu başarıyı devam ettirmek için sürdürülebilir ihracat hedefimize ulaşmanın en iyi yolu olarak gördüğümüz yüz yüze görüşme fırsatı sunan tüm etkinlikleri destekliyoruz. Şüphesiz ev tekstili sektörünün en güçlü organizasyonlarından biri Heimtextil Fuarı. Heimtextil 2024'te Denizli 80 katılımcıyla temsil ediliyor, bu da fuar katılımcısı olan Türk ihracatçılarımızın yaklaşık yüzde 30’u anlamına geliyor. Ülkemizin yıllık havlu ihracatının yüzde 75'i, bornoz ihracatının yüzde 65'i ve nevresim ihracatının yüzde 55'i ilimizden gerçekleştiriliyor. Bu oranlar Denizli'nin ev tekstili sektöründe önemli bir güce sahip olduğunu açıkça kanıtlıyor. Öte yandan, 6 milyar dolarlık dünya havlu pazarından Denizli olarak yüzde 7’ye yakın pay alıyoruz. Bu veriler gösteriyor ki, ilimiz sadece Türkiye’de değil; dünyada da çok önemli bir oyuncu konumunda” dedi.

“Turkish Towels”ın markalaşma yolculuğu devam ediyor”
Denizli İhracatçılar Birliği olarak markalaşmaya ve tasarıma uzun yıllardır önem verdiklerini belirten DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, "Turkish Towels" markasıyla dünyanın dört bir yanında tanıtım ve iletişim faaliyetleri yürüttüklerini belirterek, “2016 yılında başladığımız markalaşma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda, fuar alanının en yoğun noktalarında, metro istasyonlarının girişlerinde “Turkish Towels” temalı reklam alanları kiraladık. Burada amacımız Türk havlusunun ve sektörümüzün bilinirliğini daha üst seviyelere taşımak. Denizli İhracatçılar Birliği olarak tasarım ve marka konularında öncü olma hedefimiz var. Bilindiği gibi Denizlili ihracatçılarımızı öne çıkaran temel noktalar sürdürülebilir üretim, tasarım, kalite ve inovasyon. Ana pazarlarımızda faaliyet gösteren markalar ve müşteriler bu konulara özel önem verdiği için Denizlili üreticiler bu konularda teknik açıdan yetkinlik sağlamak için ekstra bir çaba sarf ediyor. Heimtextil Fuarı’nı bu açıdan da değerlendirmek gerekiyor. Heimtextil Fuarı hem Denizli hem de sektör için aslında bir bayram niteliğinde. İlimizden en güçlü katılım sağladığımız etkinlik. Katılımcı 80 firmanın yanı sıra, 100’den fazla ziyaretçi firma fuarda yerini alacak. Denizli’den 1500 kişinin üzerinde bir katılım öngörüyoruz. 9 Ocak’tan 12 Ocak’a kadar sürecek olan fuarın tüm ihracatçılarımız ve sektör adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü
Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada tır yan yattı; 2 yaralı
DUYURU -KONSERLER İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Türkiye’nin Ceviz Başkenti Denizli’de Ceviz Fidanı Dağıtımı Başladı
MERKEZEFENDİ’DE YENİ YIL COŞKUSU AYNA KONSERİYLE YAŞANACAK
MERKEZEFENDİ’DE HAYVAN BAKIM EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ HAYATA GEÇİYOR
Denizli'de 5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı
Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü
İnfaz sisteminde yeni dönem başladı
Denizli’de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza çok sayıda kişi yaralandı
Otomobil park halindeki tırın dorsesine çarptı: 1 ölü 1 yaralı
Denizli Büyükşehir genç yeteneklerin yanında
Kent Konseyi El Emeği Pazarı açıldı
Denizli 2026’yı ışıl ışıl karşılıyor
“Bu şehrin kaynakları bu şehir için harcanıyor”
Denizli Büyükşehir sanatta çıtayı yükseltmeye devam ediyor
Ülke genelinde 150 milyonluk hırsızlık yapan kasa fareleri operasyonlarla yakalandı
Denizli'de zincir marketin indirimli açılışı geceden sabaha kuyruk oluşturdu
Denizli’de şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı; içinden kıyafetler çıktı
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli’de yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Tır ile otomobilin çarpıştığı kazada tır yan yattı; 2 yaralı

DUYURU -KONSERLER İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Türkiye’nin Ceviz Başkenti Denizli’de Ceviz Fidanı Dağıtımı Başladı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle