MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli kitaba doydu

Ana SayfaKültür SanatDenizli kitaba doydu
Denizli kitaba doydu

Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı rekor katılımla tamamlandı. 10 günde 334.227 ziyaretçi ağırlayan fuarda 250 yayınevi ile 350 yazar Denizlililerle buluştu. Fuarın son gününde de hemşehrilerini yalnız bırakmayan Başkan Zolan, "Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel projelerimizle de geleceğimize yatırım yapıyoruz" dedi.

18 October, 2021, Monday 09:52 3098
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesinin pandemi nedeniyle 2,5 yıl aradan sonra 4.'sünü düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (EGS) 8-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarı bu yıl 334 bin 227 kişi ziyaret etti. Prof. Dr. Önder Göçgün’ün onur konuğu olduğu fuarda vatandaşlar imza günleri ve söyleşilerde Türkiye'nin en ünlü yazarları ile bir araya gelme imkanı buldu. 250 yayınevi ile 350 yazarın katıldığı etkinlikte İlber Ortaylı, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hayati İnanç, Prof. Dr. Tarık Baykara, Mustafa Balbay, Işık Kansu, Hatice Kübra Tongar, Metin Hara, Emine Şenlikoğlu, Sinan Yağmur, Beyza Alkoç, Emine Şenlikoğlu, Barış Murat Yağcı, Fatih Duman, Yusuf Asal, Kübra Kiraz, Sümeyye Demirkan, Köksal Genç, Ekin Siar Baloğlu, Gamze Aydeniz ve Serdar Tuncer gibi çok sayıda yazar okurlarıyla buluştu.

 

Denizlili yazarlar baş köşede

 

Şehir dışından fuara katılan yazarların yanı sıra Denizlili yazarlar fuarda kendilerine ayrılan özel alanda yerlerini aldı ve sevenleri ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları yazarları da kitaplarını okurları için imzalarken fuarda pandemi tedbirlerinin alındığı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildiği görüldü. Denizlililerin yanı sıra fuara şehir dışından da yoğun ilgi gösterilirken ünlü yazarların imza stantlarının önünde uzun kuyruklar meydana geldi. Fuara katılan yazarlar Denizlililerin kitaba olan ilgisinden övgüyle bahsederek organizasyona ev sahipliği yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

Başkan Zolan hemşehrilerini yalnız bırakmadı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan fuarın son gününde de hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Bir süre fuarı gezen Başkan Zolan, kitapseverler ve yazarlarla bir araya geldi. Fuardan son derece memnun olan vatandaşlar ve yazarlar Başkan Zolan'a teşekkür ederek organizasyonun uzun yıllar sürmesini temenni etti. Denizli'nin kitabı çok özlediğinin yoğun katılımdan net bir şekilde görüldüğünü belirten Başkan Zolan, "İyi ki fuarımızı düzenlemişiz" dedi. Özellikle çocukların ve gençlerin kitaba ilgisinden büyük bir memnuniyet duyduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel projelerimizle de geleceğimize yatırım yapıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz okusunlar, bu dönemde yoğun bir şekilde kullanılan dijital hayattan bir nebze de olsa uzaklaşsınlar, gerçek hayatla, bizi biz yapan değerlerimizle de buluşsunlar istiyoruz. Çok şükür bu fuarla buna büyük katkıda bulunduk. İnşallah seneye fuarımızın 5'incisi ile buluşuruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."   

Denizlikitabadoydu
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor
Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu
Sarayköy’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Vali Köşger servis kazasında yaralananları ziyaret etti
Kazada hayatını kaybeden Muratcan'ın ailesinden tahliye kararına tepki
Denizli Valiliği memurları taşıyan servis kazasına ilişkin açıklama yaptı
Başkan Arslan muhtarlarla bir araya geldi
Sobadan zehirlenen yaşlı adam hayatını kaybetti
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Dünya Bankasından Denizli OSB’ye ziyaret
Vali Köşger; "Girişimcilik ve hayat becerileri güçlü nesillerin temelidir"
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi
Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı
Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı
Emekli Evim emeklilerin ikinci yuvası oldu
Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin kaynakları Denizli’ye…”
Buldan Emniyetin gururu oldular
Çameli 10. Kültür ve Turizm Festivali takvimi belirlendi
Honaz Belediyesinden şeffaf mali tablo: 2025 bütçesi fazla verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK

Büyükşehir ile yerel ürünler güçlü markalara dönüşüyor

Yarıyıl şenliği ile Beyağaçlı çocuklar eğlenceye doyacak

MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle