MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DENİZLİ OSB’NİN 20. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ana SayfaDenizli GündemDENİZLİ OSB’NİN 20. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI
DENİZLİ OSB’NİN 20. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin 20. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14.00’de T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Denizli İl Müdürlüğü Temsilcileri gözetiminde toplam 68 firma temsilcisinin katılımıyla Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

30 July, 2021, Friday 07:11 1843
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

20. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

         Toplantıda Denizli OSB Yönetim Kurulu faaliyetlerini Bölge Müdürü Ahmet Taş, slayt eşliğinde sundu. Sunumda; “Yasal mevzuat çerçevesinde bölgemiz sınırları içerisindeki tüm sanayicilerimizin dünya ölçeğinde rekabet edebilmeleri için minimum maliyetle üretim yapmak zorunda olduğunun bilincindeyiz. Sanayicinin en önemli girdilerinden birisinin enerji olması nedeniyle Yönetim Kurulumuz, sanayicimizin ucuz elektrik kullanabilmesi için her türlü gayret ve özveriyi göstermekte olup, OSB’mizi uluslararası standartlara ulaştırmak amacıyla çalışmalarına ilk kuruluş yıllarında olduğu gibi, özveri, gayret ve heyecanla devam etmektedir.

Bölgemiz katılımcısının ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öncesinde (Ağustos 2018) MEB’den devir alınan ve Bölgemizde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak Denizli OSB Sanayicileri Vakfı DOSTEM İktisadi İşletmesi bünyesinde bulunan ve eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden “DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK KOLEJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ”-“DOSTEK”e 2020-2021 kayıt döneminde 1500 öğrenci müracaat etmiş ve 295 öğrencinin kaydı yapılarak toplam 757 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam edilmiştir. Okul öğrencilerinden eğitim bedeli, yemek ve servis ücreti alınmamış ve öğrencilerimize okul kıyafeti verilmesine devam edilmiştir.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde Bölgemiz katılımcılarının elektrik enerjisi ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile OSB bünyesinde 2.000.000,-TL sermayeli, tek ortaklı ve hisselerin tamamı Bölgemize ait olan “DENİZLİ OSB ELEKTRİK ENERJİSİ TEDARİK TOPTAN SATIŞ TİCARET A.Ş.” kurulmuştur. Şirketimiz Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan 09.01.2020 tarihinde tedarik lisansını almış ancak pandemi döneminde aktif hale getirilememiştir.

Dünyada ortaya çıkan ve ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle bölgemizce, bölgemiz binaları ve tüm sanayi tesisleri, cami, okul, servis araçlarının düzenli olarak ilaçlanması için ekipler kurularak dezenfektan çalışmaları yapılmıştır.

Sağlık Müdürlüğü ile görüşmelere yapılarak OSB’deki firmalarda çalışanlar ile bölgemiz personeli, okul idareci ve öğretmenlerine Covid-19 konusunda antikor testi yaptırılmış ve test bedeli bölgemizce karşılanmıştır.” dedi.

Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın faaliyet raporunu sunumunun ardından; Divan Başkanlığı’na Süleyman İlgeri, Divan Üyeliklerine Hakkı Akgören ve Naif Atlas seçilmiş olup, seçilen Divana toplantı tutanaklarının imzalanması yetkisi oybirliği ile verildi.

OSB’nin 2020 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu ve Yeminli Mali Müşavir Raporları, Bilanço, Gelir - Gider Hesapları Tablosu, 2021 yılı Tahmini Bütçesi, Yönetim aidatları, Hizmet bedelleri ile 2021 yılı Çalışma Raporu programı görüşülerek onaylandı.

Genel Kurul sonunda açıklama yapan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Abdülkadir Uslu, Başkanlığı döneminde yaptığı ve yapacağı her türlü çalışmada şeffaflığı ilke edindiklerini belirtti. Uslu, “Denizli OSB’de yapılan tüm eserlerin Bölgemize hizmet için bir takım halinde, tüm yöneticilerimizle gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen sanayicilerimize teşekkür ederim. Sivil Toplum Kuruluşu olarak değerlendirebileceğimiz Bölgemiz, temsil ettiği kitlenin büyüklüğü ve ülkemiz ekonomisindeki yeri ve öneminin bilincinde olan Yönetim Kurulumuz; OSB`lerin kendi aralarında yardımlaşmalarını ve ortak sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak üzere kurulan OSB Üst Kuruluşu ve diğer OSB’ler ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile olan ikili ilişkileri sürekli olarak en üst seviyede tutma gayreti içinde oldu.” dedi. 

DENİZLİOSB’NİN20.OLAĞANMALİGENELKURULTOPLANTISIYAPILDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle