MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli’de sokak hayvanları için mesajla bilgilendirme dönemi başladı

Ana SayfaDenizli GündemDenizli’de sokak hayvanları için mesajla bilgilendirme dönemi başladı
Denizli’de sokak hayvanları için mesajla bilgilendirme dönemi başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği proje ile hasta veya yaralı sokak hayvanlarının durumu hakkında vatandaşlara yönelik SMS’li bilgilendirme sistemi başlattı. Vatandaşlar ihbarda bulundukları sokak hayvanlarını ilk müdahalesinden başlayarak tedavisinin tamamlanmasına kadar olan süreci takip edebiliyor.

08 February, 2024, Thursday 10:55 874
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli’de can dostlara 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı, sokak hayvanları için SMS’li bilgilendirme dönemi ile Türkiye’de bir ilki başlattı. Yazılımı tamamen Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan SMS’li bilgilendirme sistemi uygulaması, sokakta hasta veya yaralı can dostlar için ALO 153 veya Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi’nin telefonunu arayan vatandaşın ihbarı ile başlıyor. İhbarda bulunanın adı-soyadı, adres ve telefonun kayıt edilmesinin ardından bölgeye giden ekipler hasta veya yaralı sokak hayvanını alarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi’ne getiriyor. Burada veteriner hekimler tarafından ilk kontrolü yapılan sokak hayvanının durumu çevrimiçi kayıt sistemine fotoğraflarıyla birlikte işlenerek ihbarda bulunan hayvansevere link olarak SMS’le gönderiliyor.

Tedavi süreci fotoğraflarla da takip ediliyor
Daha sonra vatandaşlar, sokakta hasta veya yaralı olarak gördüğü can dostun durumu hakkında kendisine gönderilen linki tıklayıp takip sayfasından bilgi alabiliyor. Aynı linkten tedavi süreci ve sokak hayvanının fotoğraflarını birebir takip eden hayvanseverlere yönelik çevrimiçi bilgilendirme sistemi, can dostların merkezden taburcu edilene kadar sürüyor. Taburcunun ardından ise son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ekipleri sokak hayvanını ilk aldıkları bölgeye bırakarak ihbarda bulunan vatandaşı da telefonla arayıp bilgi veriyor.

“Tüm işlemler şeffaf bir şekilde takip edilebiliyor”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’ye örnek olan tesiste can dostlar için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ettiklerini belirterek, bu süreçte teknolojiyi de etkin olarak kullandıklarını söyledi. Bu kapsamda yazılımını da Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yeni bir hizmete başladıklarını kaydeden Başkan Zolan, SMS bilgilendirme sistemi ile sokaktan tedavi etmek üzere aldıkları can dostların durumu hakkında hayvansever vatandaşları bilgilendirdiklerini belirtti. Sistemle merkezde yapılan tüm tedavi işlemlerinin şeffaf bir şekilde takip edilebildiğini ifade eden Başkan Zolan, “Bu dünya, sadece biz insanlara ait değil. Birlikte yaşadığımız tüm canların da hayatlarını kolaylaştırmamız, ihtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Denizli’mize her alanda hizmet vermeye devam ederken, bizimle birlikte yaşayan canlılarımız için de gayret sarf ediyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması
Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi
Honaz Belediyesinden çocuklara sömestr şenliği
Başkan Tatık, Almanyada yaşayan gurbetçilerle bir araya geldi
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Denizli Komedi Sahnesi ikinci kez perdelerini açıyor
PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ’NDE BİNLERCE ÇOCUK EĞLENEREK ÖĞRENİYOR
DBB Batı Ege GYO Yaya Üst Geçidi hizmete açıldı
Sevgi Eli binlerce aileye umut oldu
Büyükşehir DESKİ’den Bozkurt’a 19 Milyon TL’lik içme suyu yatırımı
Denizli Büyükşehir’den Barış Manço anısına konser
Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor
Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu
Sarayköy’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Vali Köşger servis kazasında yaralananları ziyaret etti
Kazada hayatını kaybeden Muratcan'ın ailesinden tahliye kararına tepki
Denizli Valiliği memurları taşıyan servis kazasına ilişkin açıklama yaptı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ

Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle