MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DENİZLİ’DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

Ana SayfaDenizli GündemDENİZLİ’DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
DENİZLİ’DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’de olağandışı durumlarda Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) ekiplerinin olay yerine en kısa sürede ulaşmasını sağlamak amacıyla 1 adet Personel Taşıma Aracı tahsis edildi.

23 January, 2025, Thursday 16:14 972
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli UMKE ekibinin olaylara daha hızlı ulaşmaları, daha kapsamlı medikal kurtarma ve acil sağlık hizmeti sağlanması amacıyla 1 personel taşıma aracı tahsis edildi. Yeni katılan personel taşıma aracıyla birlikte Denizli UMKE’nin acil durumlarda kullanacağı araç sayısı 8 adet oldu.

UMKE Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret eden Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, yeni tahsis edilen araçla birlikte UMKE biriminin toplam araç sayısının 8'e yükseldiğini söyledi. Öztürk; “İlimizde tam bir yıl önce 13 Nolu (UMKE) Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu hizmete açmıştık. Bu istasyonumuzda; İlimizde bir afet ve acil durumlarda, kırsalda, ulaşımı zor alanlarda gerekli durumlarda hızlı ve etkin şekilde hareket alabilecek ve müdahalede bulunacak UMKE personellerimiz 24 saat görev almaktadır. Burası normal zamanda da Merkezde ikinci bir istasyon olarak hizmet vermektedir. 20. Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüten ilimizle birlikte Aydın, Muğla ve Uşak illerinin UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) sorumluluğunu yürütmekteyiz. İlimiz UMKE ekiplerinde; 13’ü hekim olmak üzere toplam 190 gönüllü UMKE personelimiz bulunmaktadır. İlimizde 4 adet 4x4 arazi aracı özelliğinde Medikal Kurtarma Aracı, 1 adet Acil Müdahale Ünitesi Aracı, 1 adet Lojistik Aracı ve yeni aracımızla birlikte 2 adet UMKE Personeli Nakil Aracı olmak üzere toplam 8 adet UMKE araçlarımız ekipman ve donanımlarıyla görevlere hazır şekilde tutulmaktadır. Bu UMKE araçlarımız, herhangi bir bir afet durumunda ilimiz ve bölgemizde çok kısa sürede acil servisi oluşturacak ekipmanı içerisinde barındırmaktadır. Son olarak İl Sağlık Müdürlüğümüzün afete müdahale kapasitesinin arttırılması ve UMKE personellerimizin olay yerine kısa sürede ulaşmasını sağlayarak medikal kurtarma ve acil sağlık hizmetlerinin sunumunun başlatılması amacıyla Bakanlığımız Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ilimize bir adet personel taşıma aracı tahsis edildi. UMKE Aracının ilimize tahsis edilmesi hususunda Sayın Sağlık Bakanımıza, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürümüze ve tüm emeği geçenlere teşekkür eder, aracımızın İlimize hayırlı olmasını dilerim. Yine herhangi bir afet ve acil durumlarda medikal kurtarma ve acil sağlık hizmeti sunumunda büyük emeği olan ve hayatlarını can kurtarmaya adamış sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle