MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizlili şehit babasından uzayan mahkeme sürecine tepki

Ana SayfaDenizli GündemDenizlili şehit babasından uzayan mahkeme sürecine tepki
Denizlili şehit babasından uzayan mahkeme sürecine tepki

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Denizlili polis memuru Ercan Yangöz’ün silah kaçakçılarıyla girdiği çatışmada şehit olduğu davanın 7'inci duruşmasında yine karar çıkmadı. Şehidin babası Şahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz uzayan mahkeme sürecine tepki gösterdi.

28 July, 2022, Thursday 11:35 867Denizli
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Bodrum’da 16 Haziran 2021 tarihinde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen suç çetesine düzenlenen operasyonda polis memuru Ercan Yangöz (26) şehit olmuş, 2 polis de yaralanmıştı. Silahlı saldırgan 'Çakal' lakaplı Fatih Ö. (47) ve oğlu Efe Ö. (19) olay yerinde gözaltına alınmış ve yargılanmasına başlanmıştı. 1 yıl içerisinde davada 7 duruşma yapılırken, davanın bir türlü sonuca bağlanmaması şehit ailesini isyan ettirdi. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın görülen 7'inci duruşmasına tutuklu sanık Fatih Ö. katılırken, tutuksuz yargılanan oğlu Efe Ö. ise Samsun'un Bafra ilçesinden SEGBİS ile bağlandı. Salonda şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün annesi Nursel Yangöz, babası Şahin Yangöz, tanık polisler, yakınları, meslektaşları ve avukatlar da yer aldı. Mahkeme heyeti, davanın asıl hakimlerinin karar vermesini beyan ederek, duruşmayı 21 Eylül tarihine erteledi.

“Haziranda görülen duruşmada katilin avukatı rapor alarak mazeret bildirdi”
Mahkemenin kendi hakimlerinin tayininin çıkması ve görevli hakimlerin karar vermemesinden dolayı duruşmanın 21 Eylül'e ertelendiğini ifade eden baba Şahin Yangöz, "Mahkemenin kararını vermesini istiyoruz. Mart ayında yapılan duruşmada savcı mütaalasını okudu. O tarihten bu yana dört duruşma geçti hala sonuç çıkmadı. Mayıs ayında yapılan duruşmada hakim hazirandaki celse için karar duruşması dedi. Haziranda görülen duruşmada katilin avukatı rapor alarak mazeret bildirdi. Bilerek duruşmaya katılmadı. Karşı tarafın avukatları mahkemeyi uzatmak istiyor. Efe Ö. hala serbest, tutuklanmasını talep ettik. Duruşma başkanının tayini çıktığı için farklı hakimler katıldı. Önümüzdeki celse 21 Eylül'e ertelendi. Bu işin artık uzamasını talep etmiyoruz. Karara bağlanmasını istiyoruz. Biz ailecek çöktük, bittik. Mahkemenin kararını vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

“Hakimler, 'mahkemenin kendi hakimleri gelsin, onlar karar versinler' diye beyanda bulundular”
Avukat Ömer Turan Osmanoğlu ise, "Mart ayında mütalaa verildi. Marttan sonra her ay bir duruşma görüldü, hala karar verilmedi. İki celsedir mahkemenin kendi hakimleri yok. Ondan dolayı karar verilemiyor ve bir şekilde erteleniyor. 21 Eylül'e verildi yeni celse, artık umut ediyoruz ki karar verilir. Karar verilsin istiyoruz. Bir sonraki celse karar duruşması mı ondan da emin değiliz. Mahkemenin kendi hakimleri yok. Görevli hakimler duruşmaya çıkıyor, onlar da karar vermiyorlar. Hakimler, 'mahkemenin kendi hakimleri gelsin, onlar karar versinler' diye beyanda bulundular. Bu dosyada bunun olmaması gerekiyor. İnşallah 21 Eylül'de karar çıkar diye umut ediyoruz" diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Ters yöne giren otomobil kazaya sebep oldu; 1 yaralı
Honaz Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nde safran soğanları filizlenmeye başladı
Merkezefendi Belediyesi Japon deprem uzmanlarını ağırladı
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MÜKELLEFLERE VERGİ ÖDEME DUYURUSU
Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor
Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası

Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi

Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle