MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Dış Ticaret Bilgilendirme seminerleri online olarak gerçekleştirildi

Ana SayfaEkonomiDış Ticaret Bilgilendirme seminerleri online olarak gerçekleştirildi
Dış Ticaret Bilgilendirme seminerleri online olarak gerçekleştirildi

T.C. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonuyla 15 ile 16 Aralık 2021 tarihlerinde Denizli, Uşak, Muğla illerine yönelik internet üzerinden “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” programı gerçekleştirildi.

17 December, 2021, Friday 10:03 3356
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) koordinasyonunda, Denizli İhracatçılar Birliği organizasyonunda, Buldan Ticaret Odası, Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği 15 ile 16 Aralık 2021 tarihlerinde Denizli, Uşak ve Muğla illerine yönelik olarak “Zoom Video Konferans” platformu üzerinden “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirildi. Birinci oturumu 15 Aralık 2021 Çarşamba günü yapılan seminerde, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzmanı Tülay Uyanık, Nachtwey İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları’ndan “Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve Turquality’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri” konusunda bilgilendirme gerçekleştirdi. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Şube Müdürü V. Jülide Çermikli ise, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E-Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi’ni anlattıktan sonra sıradaki konuşmacı olan Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzmanı Ali Erdal, “Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi”, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzmanı Onur Tekyıldız, “Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri”, Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzmanı Bilal Belyurt ise “İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları Hizmet İhracatı” hakkında güncel bilgiler sunmasının ardından ilk oturum sona erdi.

Dış ticarette en güncel bilgiler uzmanlar tarafından paylaşıldı
Programın ikinci oturumu ise 16 Aralık 2021 Perşembe günü Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzmanı Hatice Şafak Bozkır Aydoğmuş ile Ticaret Uzman Yardımcısı Ahmet Aktay “Ticaret Bakanlığı Kolay İhracat Platformu” konusunda bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. Lufian E-Ticaret Müdürü M. Levent Elmas ise “E-Ticaret/ E-İhracat Uygulamaları” hakkında konuştu. Türk Eximbank’dan Denizli Şubesi Müdür Yardımcısı Muhammet Afşar ile Ege Bölge Sigorta Pazarlama ve Koordinasyon Müdürü Zeynep Aslıgül Nefesoğlu Kandiyeli “Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları”, Ticaret Bakanlığı Abuja Ticaret Müşaviri Erbay Onğun ise “Ülke Sunumu- Nijerya (Nijerya Pazarına İhraç İmkanları)” konularında güncel bilgiler paylaştı.

Online seminerlere, Denizli, Uşak ve Muğla firmaları yoğun olarak ilgi gösterirken, konuşmacılara sorularını yöneltme fırsatı buldular.

DışTicaretBilgilendirmeseminerlerionlineolarakgerçekleştirildi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EKONOMİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ

Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı

DEMİOSB’de “Meslek Liseleri / Mesleki Eğitim Merkezlerinde Talaşlı İmalat” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Tavas Belediyesi filosuna bir araç daha ekledi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle