MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“Dosdoğru gidebilen kuşaklar yetiştirmek en önemli yatırımdır”

Ana SayfaDto“Dosdoğru gidebilen kuşaklar yetiştirmek en önemli yatırımdır”
“Dosdoğru gidebilen kuşaklar yetiştirmek en önemli yatırımdır”

Denizli’de 34. Ahilik Haftası kutlamalarında konuşan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “816 yıllık köklü bir geçmişi olan ahilik, bizi biz yapan değerlerin vücut bulmuş halidir” dedi. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

14 September, 2021, Tuesday 12:40 3126
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Başkan Erdoğan, bu arada 34'üncü Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen Ahilik ve Altıneller Festivali’nin açılış törenine katıldı. Ahilik geleneğinin önemini vurgulayan Başkan Erdoğan, “816 yıllık köklü bir geçmişi olan ahilik, bizi biz yapan değerlerin vücut bulmuş halidir. Cimriliği yasaklayıp eli açıklığı öğütleyen, aç gözlülüğü değil kanaat etmeyi, hile ve yalanı değil doğruyu ve doğru olmayı öğreten, örnek bir yaşam tarzıdır. Ustasından aldığı öğretiyi hem hayatına hem de işine yansıtabilen, onun çizdiği yoldan hiçbir yere sapmadan dosdoğru gidebilen kuşaklar yetiştirebilmemiz, ülkemizin yarınlarına yapılabilecek en önemli yatırımlardan biridir. Bu sayede, yarınlarımız olan gençlerimiz bizi biz yapan değerlerden kopmayacaklar. Milletçe aslımızı kaybetmeyecek, kim olduğumuzu ve niçin var olduğumuzu unutmayacağız. Burada en büyük sorumluluk ahilik geleneğinin devamı niteliğinde olan oda, birliklere ve sivil toplum kuruluşlarına düşüyor. Bizler, bu hassasiyetle, üyelerimizin her zaman her koşulda yanındayız” diye konuştu.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Genel Müdür Yardımcısı Vekili Nevzat Vural ve Strateji Planlama Koordinasyon Dairesi Başkan Vekili Pervin Oymak da Başkan Erdoğan’ı ziyaret etti. Erdoğan, konuklarına hizmet binalarını gezdirdi; Denizli'yi, ticaretini, sanayisi ile ekonomisini anlattı. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetler ile projelerini paylaştı.

Paralimpik Golbol Oyunları'nda altın madalya kazanan görme engelli genç sporcu Şeydanur Kaplan, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'ı ziyaret etti.
Başkan Erdoğan, milli sporcu Kaplan ile beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, genç sporcunun başarılarının artarak devam etmesini diledi. Erdoğan, “Yetenekli özel insanlarımızın her zaman destekçisiyiz. Onlar, bizim gurur kaynağımız. Onların hep yanındayız. Başarılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.
DTO Başkanı Erdoğan’ı, Muğla Valiliği Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amirliği’ne tayini çıkan Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu da ziyaret etti. Veda etmek üzere gelen Balcıoğlu ile çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getiren Başkan Erdoğan, “Yeni görevinizde başarılar dilerim. Şehrimizde güler yüzünüz, tecrübeniz, samimiyetiniz ve ilginizle hemşehrilerimizin beğenisini kazandınız. Denizli’mize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“Dosdoğrugidebilenkuşaklaryetiştirmekenönemliyatırımdır”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor
Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu
Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı
Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı

TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor

DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle