MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DTO, İŞ İNGİLİZCESİ VE ALMANCASI KURSU İÇİN KAYITLARI ALMAYA BAŞLADI

Ana SayfaDtoDTO, İŞ İNGİLİZCESİ VE ALMANCASI KURSU İÇİN KAYITLARI ALMAYA BAŞLADI
DTO, İŞ İNGİLİZCESİ VE ALMANCASI KURSU İÇİN KAYITLARI ALMAYA BAŞLADI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerine yönelik kişisel gelişim eğitimleri kapsamında odalarında gerçekleştirecekleri iş İngilizcesi ve Almancası kurslarının 25 Nisan Pazartesi günü başlayacağını açıkladı. Duyuruya başladıkları andan itibaren kurslarının büyük bir ilgi gördüğünü ve yoğunluk oluştuğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Biz, ne kadar yoğun olursa olsun herkesin bu kurslardan faydalanması için her türlü imkânı seferber ettik; ederiz. Yeter ki insanımız çağın gereklerinden ve rakipleriyle rekabette geri kalmasın. Üyelerimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerin, ilimizin ekonomisine de etki edeceğini düşünüyoruz. Üyelerimiz ile çalışanları, bu fırsatı kaçırmamalı” dedi. Eğitime katılabilmek için, 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 19.00’a kadar internetteki online yazılı sınavın doldurulması gerekiyor.

09 April, 2022, Saturday 08:18 1293
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Ticaret Odası’nın üyelerine özel eğitimleri devam ediyor. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın önderliğinde yeni bir eğitim daha hazırlayan oda, üyelerine İş İngilizcesi ve Almancası kursları vererek, daha fazla ihracat yapmanın önünü açmak istiyor.

BAŞKAN ERDOĞAN, EĞİTİMLERİN ÖNCESİNDE YABANCI DİL ÖĞRETMENLERİYLE GÖRÜŞTÜ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ABİGEM Denizli bünyesinde başlatılacak eğitimlere dair öğretmenlerle bir toplantı düzenledi; planlamalarının ayrıntılarını aldı. Başkan Erdoğan, toplantı sonrasında, yakında başlayacak kurslarıyla ilgili olarak “Bu yeni eğitim programımız, İngilizce veya Almanca dillerinde iş hayatında yazma ve konuşmada karşılaşılan zorlukların üstesinden gelebilmek içindir. Eğitimlerle üyelerimiz, iş yaşamında aktif olacaklar ve tüm dünya ile iş yapabilir hale geleceklerdir. Kişisel gelişime katkı sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizin, ilimiz ekonomisinin gelişimini de olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. Üyelerimiz bu fırsatı kaçırmamalı” dedi. 

YABANCI DİL DERSLERİ, FARKLI DÜZEYLERDE OLACAK

Başkan Erdoğan ayrıca, yabancı dil eğitimlerinin “Başlangıç” ve “Orta düzey” gibi farklı düzeylerde verileceğini belirtti. “Eğitimimizi, hafta içi 2 gün ve günde 2 ders saati olarak planladık. Ders saatleri 17.00 ila 18.30 arasıdır. 2 ay sürecek kursumuz, toplamda 32 ders saatidir. Eğitimin verimliliği için ders gruplarımız maksimum 15’er kişilik olacak. Kişi başı 2000 TL olan bu eğitime üyelerimiz sadece 500 TL ödeyecekler. Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz ile çalışanları, internet sitemiz www.dto.org.tr üzerinden 15 Nisan 2022 Cuma günü saat 19.00’a kadar kaydolarak online yazılı sınavı tamamlamalı, akabinde de sözlü mülakat için yönlendirilecek eğitmenle seviye ölçüm mülakatına katılmalıdır. Mülakat sonrası, başvuranlar dil seviyesine uygun gruplara ayrılacak ve kendileri için uygun görülen eğitime davet edilecektir” diye konuştu. 

KAYIT İÇİN İNTERNET ORTAMINDAKİ FORM DOLDURULACAK

Eğitimlere katılmak isteyenler, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşacakları İş İngilizcesi Eğitim Programı Ön Başvuru Formu’nu doldurarak başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

DTOİŞİNGİLİZCESİVEALMANCASIKURSUİÇİNKAYITLARIALMAYABAŞLADI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı

TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor

DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle