MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Ecogreen Enerji YEKA-4’ün en hızlı projesi, Bakanlık kabulünü aldı

Ana SayfaDenizli GündemEcogreen Enerji YEKA-4’ün en hızlı projesi, Bakanlık kabulünü aldı
Ecogreen Enerji YEKA-4’ün en hızlı projesi, Bakanlık kabulünü aldı

Yenilenebilir enerjinin hemen her alanında devreye aldığı projelerle, sektörün Türkiye’deki üretim ağı en geniş şirketlerden biri olan Ecogreen Enerji, YEKA-4 çerçevesinde Niğde’de yapımını sürdürdüğü 130 MWp büyüklüğündeki Türkiye'nin en yenilikçi ve en üst düzey teknolojiye sahip santralinin Bakanlık kabulünün tamamlandığını duyurdu.

29 August, 2023, Tuesday 20:38 691
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Yenilenebilir enerjinin hemen her alanında devreye aldığı projelerle, sektörün Türkiye’deki üretim ağı en geniş şirketlerden biri olan Ecogreen Enerji, YEKA-4 çerçevesinde Niğde’de yapımını sürdürdüğü 130 MWp büyüklüğündeki Türkiye'nin en yenilikçi ve en üst düzey teknolojiye sahip santralinin Bakanlık kabulünün tamamlandığını duyurdu.

Sektöre kazandırdığı yenilikçi vizyonuyla Türkiye'nin güneş, biyogaz ve biyokütleye dayalı lisanslı enerji santrali portföyüne sahip tek şirketi olan Ecogreen Enerji, YEKA-4 çerçevesinde Niğde’de hayata geçirdiği 130 MWp’lik güneş enerjisi santralinin Bakanlık onayını aldı.

Ecogreen Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uğurlu, “Bu kadar kısa zamanda, böylesi büyük bir projenin Bakanlık kabulünü tamamlayarak santralimizi devreye aldığımız için mutluyuz. Bizi en çok gururlandıran husus, ön lisanstan itibaren 13 ay gibi rekor bir sürede projenin yapımını tamamlamamız oldu. Gece gündüz demeden, büyük bir emek ve özveriyle sahada ter döken tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.
Projenin ilk gününden bu yana, bizlere her daim desteklerini sunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’mıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mıza ve Niğde Valiliği’mize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dün itibarıyla devreye aldığımız ve gerek teknolojisi gerekse doğadan yana etik ve estetik duyarlılığıyla Türkiye'nin yenilenebilir enerji vizyonuna yeni bir değer katan santralimizin ülkemize ve sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu topraklardan aldığımız güç ve doğadan aldığımız enerjiyle yine bu topraklara yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ecogreen Enerji hakkında
2020 yılında kurulan Ecogreen Enerji Holding A.Ş., 2015 yılında kurulan Uğurlular Elektrik Üretim A.Ş.’nin tüm hisselerini 30.03.2021 tarihinde devralmıştır. Ecogreen Enerji, sahip olduğu güneş, biyokütle ve biyogaza dayalı enerji üretim yatırımlarının yanı sıra rüzgar, hidroelektrik gibi yenilenebilir enerjinin hemen her alanında planladığı projelerle, yenilenebilir enerji üretim ağı en geniş şirketlerden biri olarak Türkiye'de öncü şirketlerden biri konumundadır. Ecogreen Enerji, Türkiye’de güneş, biyogaz ve biyokütle santrallerine sahip bir şirket olarak, yeşil enerji pazarında en önemli oyunculardan biridir. Enerji üretiminin yanı sıra, Manisa/Turgutlu’da yakın zamanda Türkiye’nin biyogaza dayalı en büyük gübre üretim tesisini hizmete açmaya hazırlanan Ecogreen Enerji, organik ve organomineral gübre pazarında da önemli bir oyuncu haline gelmeyi yatırım politikası olarak belirlemiştir.
(MB-E)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı
Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma izni verilen eski başkandan açıklama
Merkezefendi'nin 33’ncü mama makinesi Çerkezköy’e teslim edildi
Başkan Pütün ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi
Kuşaklar arasındaki bağlar dijital köprülerle kuruldu
Başkan Tatık, Öğretmenler Gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı
Çivril’de öğretmenler anısına fidan dikimi yapıldı
Tavas'ta zeytin seferberliği kapsamında açılan Tarla Okulu ilk mezunlarını verdi
Samanlık yangını korkuya neden oldu
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Çameli protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı
Denizli OSB yönetiminden öğretmenlere anlamlı ziyaret
Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı

Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı

Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi

HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle