MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Ekrem Başer Ak Parti’den Aday Adayı! “İş yerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim”

Ana SayfaDenizli GündemEkrem Başer Ak Parti’den Aday Adayı! “İş yerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim”
Ekrem Başer Ak Parti’den Aday Adayı! “İş yerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim”

Önceki dönem AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Denizli Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. AK Parti Denizli İl Başkanlığı önünde teşkilat mensuplarıyla birlikte basın açıklaması gerçekleştiren Başer, “2023 gibi bu çok önemli olan seçimde de işyerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim. Onun için burada teşkilatımın yanındayım. 14 Mayıs 2023 tarihinde Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan cumhurbaşkanı yapacağız. Onun içinde sahada bugünden itibaren son dakikaya koşacağız. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

17 March, 2023, Friday 13:52 538
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Teşkilatında hareketlilik sürüyor. Önceki dönem AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 28. Dönem milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Teşkilat mensuplarından oluşan kalabalık bir grupla AK Parti Denizli İl Başkanlığına gelen ve burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Başer, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Sözlerine Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek Başkan Başer, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Memleketimiz bir daha böyle acılarla karşılaşmasın” dedi.

“BUGÜNDEN İTİBAREN SON DAKİKAYA KOŞACAĞIZ”

“28. dönem milletvekilliği, 13. Dönem cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek amacıyla, memleketimize doğduğumuz büyüdüğümüz şehrimize olan borcumuzu ödemek anlamıyla da, sevdalısı olduğumuz Denizli’ye hizmet etmek için 28. Dönem milletvekilliğine aday adayı oluyorum.  Teşkilatın içerisinde yetişmiş biri olarak 2011 yılından bu yana aktif görevlerde bulunduğum AK Partimizde sahada görev yaptım. 2023 gibi bu çok önemli olan seçimde de işyerimde oturup seçim sürecini takip edemezdim. Onun için burada teşkilatımın yanındayım. Gerekli evraklarımızı hazırladık, onları il başkanlığına sunacağım. Burada beni yalnız bırakmadığınız için tüm dostlarıma, daha önce birlikte görev yaptığım gençlik kolları başkanım Yusuf Ali Sağlam’a, ilçe başkanlığı dönemindeki yönetimime, bize inanan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim nasip ederse Denizli için koşturmaya adayım. Bu yarışta bende varım diyorum. 14 Mayıs 2023 tarihinde Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan cumhurbaşkanı yapacağız. Onun içinde sahada bugünden itibaren son dakikaya koşacağız. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

 

“ 2 KASIM 2002’DE 19 YAŞIMDA İLK OYUMU KULLANMIŞTIM…”

3 Kasım 2022 yılından gerçekleştirilen ve AK Parti’nin zaferle ayrıldığı seçimlerde ilk kez oy kullandığını ifade eden Başer, “Benimle birlikte yol yürüyen başta ailem, dostlarım, teşkilat mensuplarına herkese teşekkür ediyorum. Ben 2002 seçimlerinde 19 yaşındaydım ve ilk kez oy kullanmıştım. 2002’de AK Parti sandıkları patlatmış ve göreve gelmişti. O günden bu yana ilk oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a veren biri olarak her daim bu kutlu davanın bir neferi oldum. 2002’de bu yana teşkilatın içerisindeyiz. Aday adaylığımız hayırlara vesile olsun. Memleketimiz için çok aktif bir şekilde çalışacağız ve gayret içinde olacağız. Görev almamız durumunda her işi de hakkıyla yerine getireceğimize güvenimiz tam. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

İki genç arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 1 ölü
Babadağ Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmete açıldı
4. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Babadağ'ın dokuma kültürü, DOSTEK Koleji'nin tasarımlarıyla sahneye taşındı
Elektronik sigarada yanlış güven hissi
Zirai dondan etkilenen üreticilere 406 milyonluk destek
Denizli Sanayi Odasi Meslek Komiteleri Ortak Toplantisi gerçekleştirildi
Çal’da 2 mahallede şap tespit edilmesi üzerine 19 mahalle karantinaya alındı
Denizli’de silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Babadağ’da off-road gösterileri nefes kesti
Babadağ Belediyesinin 7’nci kez düzenlediği Babafest coşkuyla devam ediyor
Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı
Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı
Zafer Partisi lideri Özdağ’dan Başkan Kepenek’e övgü; "Gerçekten kıskandım"
Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı
Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı
Denizli'de avcılar denetlendi, kaçaklar yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

İki genç arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü, 1 ölü

4. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Zirai dondan etkilenen üreticilere 406 milyonluk destek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle