MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Ana SayfaDenizli GündemENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ
ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi’nin ev sahipliğinde engellilere yönelik düzenlenen pike dikim kursunu tamamlayan kursiyerlerin sertifika törenine katıldı. Şahin Tin; “Engellilerin hayata eşit ve adil katılımını sağlamak için zorlukları ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Engelleri birlikte aşıyoruz” dedi.

19 August, 2021, Thursday 14:16 3318
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli İŞKUR, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Denizli Şubesi işbirliği ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim ve Rehabilitasyon kurslarından “Pike Dikim Kursu’na katılanların sertifika törenine katıldı. Düzenlenen etkinliğe Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ve denek yöneticileri ile kursiyerler katıldı. 

 

“İNSAN İNSANA EMANETTİR” 

 

Milletvekili Şahin Tin, büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmak için yoğun bir gayret içinde olduklarını, toplumun tüm kesimlerini ayrım yapmadan desteklediklerini ve özellikle de engellilerin bu anlamda önemli bir yere sahip olduklarını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “2002 yılından beri engelli kardeşlerimizin durumlarını iyileştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sadece engellilerin değil, engelli ailelerinin de hayatlarını kolaylaştırmak için çok önemli adımlar atıyoruz. Bizler bu çalışmaları insan insana emanettir düsturuyla yerine getirmenin gayretindeyiz. Vicdan coğrafyamızda bu ve benzeri duyguların filizlenmesi, yeşermesi için bize düşen engellilerin hayata eşit ve adil bir şekilde katılımını sağlamaktır” dedi. 

 

“İŞ VE MESLEK SAHİBİ OLUYORLAR” 

 

Başta engelliler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Bugün Denizli İŞKUR tarafından 75 bin 659 TL bütçe ile yaklaşık 3,5 ay süren kurs ile engelli kardeşlerimizin iş ve meslek sahibi olması sağlandı. Bu kursu tamamlayan kursiyerlerimizden bazı engelli kardeşimizin de istihdamı sağlandı. Bunlar mutluluk verici gelişmeler. 2002 öncesi engelli kardeşlerimiz ötekileştiriliyordu. Bugün ise toplumun özel insanları olarak aramızdalar. Ailelerine ve ekonomiye katkı sağlıyorlar. Bizlerde projelere destek vererek onları iş ve meslek sahibi yapıyoruz. Topluma hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Engellilerimizin engellerini birlikte aşmaya devam edeceğiz. Kurumlar hep birlikte hareket edince daha güzel ve yararlı işler başarıyoruz. Projede emeği olan İŞKUR İl Müdürümüze, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK 

 

Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ise “Kursun ilk etabının kapanışını gerçekleştirdik. Kursiyerlerin tamamı özel vatandaşlarımızdan oluşuyor. Her özel birey, vasıflı birer iş sahibi oldular. Bu çalışmaları yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bize teklif sundukları için Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Hanıma teşekkürlerimizi sunuyorum. İl Mili Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz birçok kursumuz bulunmaktadır. Bundan dolayı İl Milli Müdürümüze de teşekkür ediyoruz. Bu etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan sayın vekilimize de çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Engellilere yönelik hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da 3 ayda bir yeni hibe destek programlarımız oluyor. Engelli vatandaşlarımızı ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızı bu hibe desteklerden yararlanmak üzere İŞKUR’a davet ediyoruz” dedi. 

 

İSTİHDAMA EĞİTİMLE KATKI SUNUYORUZ 

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici de yaptığı konuşmasında “Özel Eğitim önemli bir süreçtir. Beyazay ve İŞKUR’a teşekkür ediyoruz. Kursiyerlere altın bileziğin takıldığı bir kurstur. Bizim işimiz eğitim, eğitimi de istihdama dönüştürmektir. Eğitim olarak nerede yer almamız gerekiyorsa ordayız. İŞKUR finansal anlamda her şeyi sağlıyor. Katkı sağlayan emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

ENGELLİLER HAYATA KATILIYOR 

 

Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci, “Sosyal projelerimizi sürdürüyoruz. Üçüncü kursumuzu tamamladık. Engelli kardeşlerimizin bu etkinliklerle hayatları değişiyor. İşe yerleşiyorlar. Bizler engellilerin hayata katılımını sağlıyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz. Desteklerin sürekliliği bizim için önemli. Sürekliliği sağlamaya çalışıyoruz. İstihdama ve eğitime önem veriyoruz. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz” dedi 

 

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarını Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ve Beyazay Derneği Denizli Şube Başkanı Dilek Yüksel Kahveci takdim etti. 

ENGELLERİBİRLİKTEAŞIYORUZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama
Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz
Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"
Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek
Ortağı cinayetten tutuklanan oto galeri kundaklandı, 5 araç küle döndü
Buldan'ın tescilli kestanesinde hasat zamanı
Denizli’nin Ekim ihracatı 413 milyon dolar oldu
Denizli Büyükşehir ara tatilde öğrencilerin yanında Öğrenciler ara tatili Büyükşehir ile daha verimli geçirecek
Güney’de kesintisiz ve sağlıklı içme suyu dönemi başlıyor Güney’e 7 Milyon TL’lik içme suyu yatırımıyla kalıcı çözüm
Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama

Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz

Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"

Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle