MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Eşi ve üvey oğlunu öldüren koca cezaevinde intihar etti

Ana SayfaDenizli GündemEşi ve üvey oğlunu öldüren koca cezaevinde intihar etti
Eşi ve üvey oğlunu öldüren koca cezaevinde intihar etti

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yerleştiği Denizli’nin Tavas ilçesinde tartıştığı eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu bıçaklayarak öldüren şahıs, cezaevinde intihar etti.

08 August, 2023, Tuesday 10:17 1027
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Tavas'a bağlı Yaka Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda; 6 Şubat’ta depreminin ardından Kahramanmaraş’tan ailesiyle birlikte Yaka Mahallesi’ne taşınan Ümit Mutlu Akpınar (26), 26 Ocak 2022 tarihinde Büşra Akpınar (24) ile dünyaevine girerek ikinci evliliğini yaptı. Genç kadın, bir süre sonra ilk evliliğinden olan çocuğu Halil Gül’ün (4) velayetini eski kocasından almak istedi. 1 hafta önce eski eşinden çocuğunun velayetini almak için dava açan ve barodan avukat tutan Büşra Akpınar'ın bu girişimi 1,5 yıllık kocası Ümit Mutlu Akpınar ile kendisini boşanma aşamasına getirdi.
Yeni evli çift arasında velayet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu, inşaat işçisi olan Ümit Mutlu Akpınar, "İkiniz geberteceğim" diyerek, eline geçirdiği bıçakla eşini ve üvey çocuğunu kovaladı. Çocuğunu kucağına alan anne balkona doğru hareket ettiği esnada onları yakalayan Ümit Mutlu Akpınar, elindeki bıçakla eşine ve ardından 4 yaşındaki çocuğu defa bıçağı sapladı. Genç kadın ve küçük çocuk kanlar içerisinde yere yığılırken, bağırış seslerini duyan komşuların ihbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi. İlk önce kapıyı kilitleyerek ekiplerin içeri girmesini engelleyen Ümit Mutlu Akpınar, daha sonra kapıyı açtı. Sağlık ekipleri, kanlar içerisinde yerde yatan Büşra Akpınar ile Halil Gül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ile oğlunun cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Gözaltına alınan Ümit Mutlu Akpınar, ifade işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere cezaevine gönderildi. Dün gece otopsi işlemleri tamamlanan anne oğul, toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı. Büyük umutlarla evlendiği Ümit Mutlu Akpınar tarafından öldürülen Büşra Akpınar ile katili olan kocasından geriye sosyal medya hesabından paylaştıkları mutluluk sözleri kaldı. Severek evlendiği kocası için "Ben yolumu kalbinde buldum" diye paylaşım yapan Büşra Akpınar'a, Ümit Mutlu Akpınar'ın, "Gülüşünle hayatıma baharlar açıyor. Mutlu Büşra" diyerek cevap verdiği görüldü.
Kocabaş Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ümit Mutlu Akpınar'ın, sabah saatlerine doğru girdiği tuvalette kendisini iple astığı öğrenildi. Akpınar’ın cenazesi, incelenmek üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazenin memleketi Kahramanmaraş’a gönderileceği bildirildi.
(AÖ-MB-ŞG-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"
Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı
Başkan Arslan, "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsüne ceza
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Balkonda montaj sırasında düşen işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi

BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı

Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle