MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mürsel’i Sarayköy’e geldi

Ana SayfaIlçe HaberleriEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mürsel’i Sarayköy’e geldi
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Mürsel’i Sarayköy’e geldi

Sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle dikkatleri üzerine çeken Sarayköy, birçok usta sanatçıyı ilçede misafir etmişti. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke ile Sarayköy’ü ziyaret ederek Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sanat ve kültüre önemli yatırımlar yaptığını her yere lazım olan kültür merkezini ilçeye kazandırdığını söyledi; “Başkanımızı desteklemek için Sarayköy’e geldik” dedi.

25 July, 2019, Thursday 12:46 3978
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

30 bin 768 nüfusa sahip Sarayköy, yapılan yeni hizmet binaları, parkları ve yeni sosyal tesislerinin yanında Denizli’de hatta ülke genelinde eğitim, sanat, kültür ve spor ile ismini duyuruyor. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın öncelik gösterdiği ve titizlikle takip ettiği eğitim, sanat, kültür ve sporu üst basamaklara çıkaracak projeleri meyvelerini vermeye başladı. 2014 yılından bu yana sanat ve kültüre yapılan yatırımlar ile dikkat çeken Sarayköy, birçok usta oyuncuyu ağırladı.

İnşası ile birlikte Denizli ilçeleri arasında önemli bir yapı haline gelen Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Mürsel Kara karakterini canlandıran İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, eşi Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı Nebahat Nalan Höke ziyaret etti.

Ziyarette Sarayköy’ü Turan ve Höke’ye anlatan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, misafirlerine Sarayköy türkülerinin yer aldığı CD ve Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabını hediye etti.

“SARAYKÖY SANATA YATKIN BİR İLÇEMİZ”
Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Taner Turan, “Sarayköy’e gelerek Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etmek istedik. Başkanımızın ilçemize alt yapı ve üst yapı anlamında çok güzel hizmetleri olmuş. Aslında Başkanımız çok güzel çalışmış. Her yere lazım olan kültür binasını sayın Başkanımız ilçeye kazandırmış. Aslında buraya kendisini desteklemeye geldik. Sarayköy’ü bu kadar geliştirdiği için ilçenin geleceğine yön verecek olan kültür salonunu kazandırdığı için Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bir şehirde yaşayan insanların sanat anlamında talep ettikleri bir şeyler varsa o şehirde sanata yatkınlık vardır. Sarayköy’de sanata yatkın bir ilçemiz. Halkımız sanat ve kültüre ilgili. Sayın başkanımızla konuştuğumuzda kendisinin fazlasıyla hizmetleri yerine getirdiğini gördüm. Bu anlamda çok mutlu oldum” dedi.

Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı olduğunu belirten Nebahat Nalan Höke, “Başkanımızın böyle güzel bir kültür merkezi yapmış olmasından kaynaklı birlikte ilçemiz için neleri paylaşabilirliğimizi gün boyunca konuştuk. Sarayköy’ün sanat ile içli dışlı olması bizim için çok anlamlı. Sarayköy adına olması gereken her türlü destek için varız. Çünkü Sarayköy’ün ne kadar şanslı olduğunu bugün Başkanımızla birlikte gezerken bir kez daha anladık” diye konuştu.

“BİZİM EN BÜYÜK GÜNDEMİMİZ SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER OLACAK”
İki değerli sanatçının Sarayköy’e yapmış oldukları ziyaretten dolayı onur ve gurur duyduğunu aktaran Başkan Özbaş, “Nebahat Nalan Höke hanım Devlet Klasik Türk Müziği Topluluğu Sanatçısı ve klasik Türk müziği konusunda usta bir hemşehrimiz. İlçemizde hayat bulacak olan müzik kursumuzu açarken birlikte adım atarak olması gereken en güzel şekilde vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için planlar yaptık. Taner Turan beyefendi ise usta bir sanatçımız. Bugün onunla da müşerref olduk. Taner beyin fikirleriyle de ilçemizde önemli tiyatro oyunlarına yer vereceğiz. İnşallah güzel bir organizasyon ile müzik ve tiyatro konusunda güzel şeyler başarabileceğimizi, bu şehrin, bu ülkenin insanlarına güzel şeyler verebileceğimizi düşünüyoruz. Yaklaşık 5 yıldır sanat ile insanların buluştuğunu burada hep birlikte gördük. Müzik, kültür ve sanat insanların barıştığı, buluştuğu, hoş görüyü kazandığı önemli alanlar olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği, Sarayköy halkımızın daha müreffeh bir yaşam sürmesi için bu konuları destekleyeceğiz. Bizim en büyük gündemimiz sanatsal ve kültürel faaliyetler olacak” diye konuştu.

EşkıyaDünyayaHükümdarOlmaz’ınMürsel’iSarayköy’egeldi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle