MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

EVDE SAĞLIK, 4 YAŞINDA

Ana SayfaDenizli GündemEVDE SAĞLIK, 4 YAŞINDA
EVDE SAĞLIK, 4 YAŞINDA

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 4 yaşına girdi. Bugüne kadar 16.627 kişiye toplamda 421 bin kez evde sağlık hizmeti veren sağlık birimi, 6.408 kişinin de hasta naklini yaptı. Başkan Zolan, “Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” anlayışı ile kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ettiklerini söyledi.

18 November, 2021, Thursday 13:32 2477
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Evde Sağlık" birimi 4 yaşına girdi. 16 Kasım 2017’den bugüne günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların; tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapan birim 4 yılda 16 bin 627 vatandaşa evde sağlık hizmeti verdi. Doktor muayenesi, enjeksiyon, serum ve pansuman gibi bugüne kadar 16 bin 627 vatandaşa 421 bin kez hizmet veren Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık birimi tam donanımlı ambulanslarla 6 bin 407 kişinin de hasta naklini gerçekleştirdi.

 

4 yılda 23 bin vatandaşın imdadına koştu

 

Evlerden sağlık kuruluşlarına ya da sağlık kuruluşlarından evlere 6 bin 408 kişinin 36 bin 962 kez hasta naklini gerçekleştiren sağlık birimi evde sağlık hizmeti ile beraber toplamda 23 bin 35 vatandaşın imdadına koştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin evde bakım birimi ise günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

 

"Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız "

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin kurulduğu ilk günden bu yana Denizli’nin tamamında gönüllere dokunmaya devam ettiğini söyledi. 19 ilçe ve 616 mahallede Denizlililerin çok önemli bir ihtiyacına yanıt verdiklerini belirten Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Nerede yardıma muhtaç bir hemşehrimiz varsa, nerede bize ihtiyaç varsa oraya koştuk, bugüne dek onbinlerce vatandaşımıza gece gündüz demeden evde bakım ve sağlık hizmeti verdik, vermeye de devam ediyoruz" dedi.

 

"Bu projeyi 'iyi ki başlatmışız' diyorum"

 

Çok önemsediği Evde Bakım ve Sağlık Merkezi hizmetini başlatmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, benim çok arzu ettiğim, birçok işten daha ön planda olan ve insanımızın mutlu ve huzurlu olması için vermiş olduğumuz bir proje. Her geçen yıl 'iyi ki başlatmışız' diyorum. Projemizle 'kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan kimse kalmayacak' demiştik. Denizlimizde kimse sahipsiz değil. Biz istiyoruz ki, Denizli’de kimse 'ben yalnızım' demesin. Bizim isteğimiz Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun, kimse acı çekmeden ihtiyacını karşılasın, sahipsiz, kapısı çalınmayan, evine gidilmeyen kimse kalmasın" diye konuştu. Merkezin sağlık biriminin 4 yılını kutlayan Başkan Zolan, bu özel projeye emek veren, vatandaşın imdadına koşan tüm çalışanlara teşekkür etti.

EVDESAĞLIK4YAŞINDA
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"
Türkiye-Japonya ortak deprem çalıştayı gerçekleştirildi
Merkezefendi Basket sezonun ilk deplasman galibiyetine ulaştı
Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı
Pamukkale'de öğretmenler günlerini coşkuyla kutladı
Vali Coşkun; "Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır"
Başkan Saruhan; "Başımızın tacı öğretmenlerimizin günü kutlu olsun"
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı

Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"

Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü

Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle