MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

EVDE SAĞLIK, 5 YAŞINDA

Ana SayfaDenizli GündemEVDE SAĞLIK, 5 YAŞINDA
EVDE SAĞLIK, 5 YAŞINDA

Büyükşehir’in iyilik melekleri 5 yıldır dertlere derman oluyorDenizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 5’inci yaşına girdi. 5 yıldır 20.813 kişiye evde sağlık hizmeti veren Büyükşehir’in iyilik melekleri, 8.461 kişinin de hasta naklini yaparak binlerce vatandaşın dertlerine derman oldu.

16 November, 2022, Wednesday 14:23 600
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Büyükşehir’in iyilik melekleri 5 yıldır dertlere derman oluyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Sağlık Birimi" 5’inci yaşına girdi. 5 yıldır 20.813 kişiye evde sağlık hizmeti veren Büyükşehir’in iyilik melekleri, 8.461 kişinin de hasta naklini yaparak binlerce vatandaşın dertlerine derman oldu.  

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Evde Sağlık" birimi 5’inci yaşına girdi. 16 Kasım 2017’den bugüne günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların; tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapan birim 5 yılda 20 bin 813 vatandaşa evde sağlık hizmeti verdi. Doktor muayenesi, enjeksiyon, serum ve pansuman gibi bugüne kadar 20 bin 813 vatandaşa 514 bin 288 kez hizmet veren Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık birimi tam donanımlı ambulanslarla 8 bin 461 kişinin de hasta naklini gerçekleştirdi.

 

5 yılda 29 bin vatandaşın imdadına koştu

 

Evlerden sağlık kuruluşlarına ya da sağlık kuruluşlarından evlere 8 bin 461 kişinin 50 bin 128 kez hasta naklini gerçekleştiren sağlık birimi evde sağlık hizmeti ile beraber toplamda 29 bin 274 vatandaşın imdadına koştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin evde bakım birimi ise günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Evde bakım ve sağlık hizmeti müracaatları ise 0 (258) 377 20 12 numaralı telefondan alınıyor.

 

Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ihtiyaç sahibi vatandaşların zor günlerinde yanlarında olabilmenin çok kıymetli olduğunu dile getirdi. Denizli’nin 19 ilçesi, 616 mahallesinde çok önemli bir hizmet verdiklerini anlatan Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Denizli’mizde nerede yardıma muhtaç bir hemşehrimiz varsa, nerede bize ihtiyaç varsa onu gidermeye, tüm imkanımızla dertlere derman olabilmeye gayret ediyoruz” dedi. Böylesine önemli bir projeye emek veren tüm çalışma arkadaşlarını tebrik eden Başkan Zolan, "Biz istiyoruz ki, Denizli’de kimse 'ben yalnızım' demesin.Bizim isteğimiz Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun, kapısı çalınmayan, evine gidilmeyen kimse kalmasın" diye konuştu.

 

 

evdesağlık
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı

Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle