MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“FIRSATÇILARA GEÇİT YOK”

Ana SayfaDenizli Gündem“FIRSATÇILARA GEÇİT YOK”
“FIRSATÇILARA GEÇİT YOK”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, stokçuluğa karşı caydırıcılığı artıracak düzenlemenin ayrıntılarını paylaştı. Milletvekili Şahin Tin, “Üretici, tedarikçi, perakendeci tarafından piyasa dengesini bozan eylemler misliyle karşılık bulacak. Fırsatçılığa geçit vermeyeceğiz. Bu eylemlerde bulunanlara 100 bin liradan 2 milyon liraya kadar para cezası uygulanacak” dedi.

06 January, 2022, Thursday 07:27 3075
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda yapılan görüşmelerin ardından kabul edilen Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun ayrıntılarını paylaştı. Milletvekili Şahin Tin, piyasa dengesini ve serbest rekabeti bozan, tüketicinin mallara ulaşmasını engelleyen, stokçuluk yapanların hak ettikleri en ağır karşılığı alacaklarını söyledi.  

 

“SONUÇLARI AĞIR OLACAK” 

 

Fırsatçılara göz açtırmayacaklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Haksız fiyat artışlarının önüne geçme konusunda kararlıyız. Tedarik zincirlerinin tüm aşamalarına dönük devletimiz tedbirlerini almayı sürdürüyor. Perakende satış noktalarında haksız fiyat artışları göz yumulacak bir durum değildir. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz düzenleme büyük önem taşıyor. Usulsüzlük yapan, fahiş fiyat uygulayan, stokçuluk yapan, tüketicileri mağdur eden her eylem devletimizin güçlü iradesiyle karşılık bulacak ve sonuçları ağır olacaktır. Üretici, tedarikçi, perakendeci tarafından piyasa dengesini bozan eylemler misliyle karşılık bulacak. Fırsatçılığa geçit vermeyeceğiz. Bu eylemlerde bulunanlara 100 bin liradan 2 milyon liraya kadar para cezası uygulanacak” dedi. 

 

“HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK” 

 

“Ülkemizin ekonomik bağımsızlığını tesis etmek için hep birlikte millet olarak büyük bir çaba sarf ederken bunu baltalamak isteyenlere asla geçit vermeyeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Hükümet olarak tüm tedbirleri almak bizim vazifemiz. Üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin büyümesini durdurmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Zulüm planı, baskı ve ekonomik saldırı düzeni alınan bu tedbirlerimiz sayesinde nefessiz kalmaya mahkûm olacak. İstihdam, yatırım, üretim ve ihracat odaklı büyümemizin önüne kimse geçemeyecek. Milletimizin huzurunu kaçırmaya yönelik bu ve benzeri tutum ve davranışların önüne geçtik, geçmeye de devam edeceğiz” dedi.  

 

“PİYASAYI KİMSE KİRLETEMEZ” 

 

Türkiye tarihinin birçok defa ekonomik saldırılara sahne olduğunu günümüzde yine farklı bir ekonomik mücadelenin yaşandığını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Geçmişte çok defa yaşadığımız gibi yine milletimiz ile birlikte ekonomik bir mücadele veriyoruz. Kuralsız, başıboş davranışlarla piyasayı kirletme hevesi taşıyanlar devletimizin varlığı ve gücünü gördüler, görüyorlar. Milletimizi sömürme gayesiyle yola çıkan stokçu ve fırsatçılar hak ettikleri cezayı alacaklar. Ülkemizin ekonomik dengelerini bozmaya kimsenin hakkı ve selahiyeti yok. Herkesin kazandığı, refah düzeyinin arttığı güzel günlere kilit vuramayacaklar. Piyasayı kirletme gayretiyle yola koyulanlar ayağını denk almalıdır. Milletin huzuruna göz dikenlere karşı hükümetimiz sessiz kalacak değildir. Milletimiz müsterih olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerekli görülen tüm tedbirler alınıyor. Ekonomik ve finansal istikrarı sağlamaya, toplumsal refahı artırmaya hep birlikte kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.  

 

“İLAVE DÜZENLEMELER DE YAPILDI” 

 

Milletvekili Şahin Tin, son olarak teklif ile LPG depolama kapsamının genişletildiğini, limanlarda işletme hakkı yükümlülüklerini yerine getirenlerin sözleşme süresinin uzatıldığını, yenilenebilir enerjide yerli üretim kapasitesinin desteklendiğini, oda ve borsa alacaklarında icra takip işlemlerinin 2023 sonuna kadar durdurulduğunu açıkladı. 

“FIRSATÇILARAGEÇİTYOK”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"
Türkiye-Japonya ortak deprem çalıştayı gerçekleştirildi
Merkezefendi Basket sezonun ilk deplasman galibiyetine ulaştı
Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı
Pamukkale'de öğretmenler günlerini coşkuyla kutladı
Vali Coşkun; "Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır"
Başkan Saruhan; "Başımızın tacı öğretmenlerimizin günü kutlu olsun"
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı

Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"

Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü

Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle