MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli ziyaretinin 94. yıl dönümü törenle anıldı

Ana SayfaDenizli GündemGazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli ziyaretinin 94. yıl dönümü törenle anıldı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli ziyaretinin 94. yıl dönümü törenle anıldı

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli ziyaretinin 94. yıl dönümü törenle anıldı. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Bizler dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Cumhuriyetin çizgisinden ayrılmayacağız" dedi.

04 February, 2025, Tuesday 18:33 640
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli ziyaretinin 94. yıldönümü dolayısıyla Delikliçınar Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 11. Komando Tugayı Komutanı Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, TBMM Başkanvekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Törenin açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeye nasip olmamış olsaydı, bugün bizler nerede ve nasıl olacağımızı, hangi güçler tarafından maşaya çevrilip oynatılıyor olacağımızı bilemezdik. Bu ülkeyi Cumhuriyetle taçlandıran, küçücük bir gemide koskoca yürekleriyle bu yolculuğu tamamlayan ve kendilerini değil, gelecek nesilleri düşünen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize ne kadar değerli bir miras bıraktıklarının farkındayız" dedi.

"Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da"
Başkan Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bizler dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyetin çizgisinden ayrılmayacağız. İlkelerini sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde değil, dünyanın tamamında inanılan ve savunulan değer haline getirilmesi için mücadelesini sürdüreceğiz. Bundan 94 sene önce bu coğrafyaya ayak basmasıyla bizleri onurlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şehrimize gelişini bir kez daha saygıyla anıyor, O'nun çizgisinden ayrılmayacağımızı, askeri olarak mücadelemize devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum" diye konuştu.

"Heyecanımız, azmimiz ve gayretimiz her daim devam edecektir"
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye teşriflerinin 94. yıl dönümünün mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Vali Coşkun, "Denizlili hemşehrilerimiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda her alanda belirlenen hedefleri bir bir aşarak, gelişen ekonomisi ve her alandaki adımları ile büyük bir şevkle çalışırken, heyecanımız, azmimiz ve gayretimiz her daim devam edecektir. 94 yıl önce bugün şehrimize teşrif ederek, halkımızı ve Denizli'mizi onurlandıran, ilimizi ziyaret ettiği her yerde gönüllerde iz bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bir hilal uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Atatürk'ün Denizli'ye gelişi çeşitli etkinliklerle anılıyor
Konuşmaların ardından Atatürk Koşusu ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öte yandan Atatürk'ün Denizli ziyaretiyle ilgili çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda Atatürk'ün Denizli'ye ziyareti ile ilgili fotoğraf ve resimlerinin bulunduğu serginin açılışı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 11. Komando Tugayı Komutanı Vekili Ulaştırma Albay Mehmet Cüneyt Balaban, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve beraberindekiler tarafından yapıldı. Atatürk'ün Denizli'ye ziyareti etkinlikleri kapsamında Öğretim Üyesi Dr. Nezahat Belen tarafından Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda "Atatürk'ün Denizli'ye Ziyaretinin Yurt Gezileri İçindeki Yeri" adlı konferans gerçekleştirildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu
Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü
Babadağ Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmete açıldı
Denizli’de kaçak silah operasyonu
Beyağaç Çarşı Cami inşaatı sona yaklaştı
Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama
Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz
Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"
Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek
Ortağı cinayetten tutuklanan oto galeri kundaklandı, 5 araç küle döndü
Buldan'ın tescilli kestanesinde hasat zamanı
Denizli’nin Ekim ihracatı 413 milyon dolar oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi

Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı

Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı

Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle