MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Gaziantep lezzetleri tüm Denizlilileri bekliyorlar

Ana SayfaKültür SanatGaziantep lezzetleri tüm Denizlilileri bekliyorlar
Gaziantep lezzetleri tüm Denizlilileri bekliyorlar

Denizli’de yeni açılan Cinkaya Sosyete Pazarı’na Gaziantep’in güzellikleriyle süslendi. Denizlilileri bekleyen Cinkaya Sosyete Pazarı’nda bulunan stantlarda vatandaşın ihtiyacı olan her ürüne rahatlıkla ulaşabiliyor. İşletmeci Birol Karataş; “Kültürler buluşmasında Denizlilileri bir araya getirmek istiyoruz. Çok mutluyuz, ziyaretçilerimiz çok olumlu tepkiler veriyorlar. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

18 June, 2021, Friday 14:22 3391
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’de kıyafetten ev gereçlerine, kozmetikten takıya, çantadan ayakkabıya marka ürünleri uygun fiyata ve farklı lezzetlerin sergilendiği Cinkaya Sosyete Pazarı’nda Gaziantep Lezzet Günleri etkinliği başladı. Lezzet günleri etkinliği stantları 19 Haziran 2021 Cumartesi gününe kadar tüm Denizlilileri bekliyor olacak. Denizli Gaziantepliler Derneği tarafından Cinkaya Sosyete Pazarı’nda organize edilen Gaziantep Lezzet Günleri’nde çiğ köfte, baklavalar, katmerler, kebaplar, baharatlar, peynirler, tatlılar, el sanatları ve yöreye özel bakır işlemeli ürünlerden çeşitli lezzetlere kadar her ürün sergilenmeye devam ediyor. Gaziantep’e özgü ürünler 19 Haziran 2021 Cumartesi gününe kadar Denizlililerle buluşmaya devam edecek.

“Cinkaya Sosyete Pazarında bu haftaki misafirlerimiz Gaziantepliler”
Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı üzerinde bulunan Cinkaya Sosyete Pazarı saat 09.30 ile 21.30 saatleri arasında bir birinden çeşitli stantlarıyla, sergileriyle gezilebilecek. Vatandaşların aklına gelebilecek her ürünün bulunduğunu ve geniş bir alanda rahatlıkla gezilebilir bir pazar olan Cinkaya Sosyete Pazarı Denizlilileri bekliyor. Türkiye olarak kültürün çok geniş, bir birinden farklı lezzetlerin bulunduğu ve bu hafta Gaziantep yöresinin sergilendiği stantların bulunduğunu ancak birçok yöreyi Cinkaya Sosyete Pazarı’nda Denizlililer ile buluşturacağını anlatan işletmeci Birol Karataş, bunun bir başlangıç olduğunu söyledi. Cinkaya Sosyete Pazarı işletmecisi Birol Karataş; “Cinkaya Sosyete Pazarında bu haftaki misafirlerimiz Gaziantepliler. Gazianteplilerin tamamen kültürünü buraya getirmeye çalıştık, sadece lezzetlerini değil. Çiğköftesinin yanında bütün bakır çeşitlerinden tespihine kadar hepsi burada. Pandeminin bitmesiyle vatandaşları burada kültürler buluşmasında Denizlilileri bir araya getirmek istiyoruz. Bunu Denizlililer ile buluşturmak istedik. Böyle bir etkinliğimiz var. Çok mutluyuz, ziyaretçilerimiz çok olumlu tepkiler veriyorlar. Diğer ziyaretçilerimizi de burada görmekten onur duyarız. Vatandaşlarımız buraya geldiğinde öncelikle aç gelmelerini öneriyoruz. Tok gelenler çok pişman oluyor. Etten yapılan her şey var burada. Tatlılarımız günlük taze olarak geliyor. Bunların hepsinin tadılmasını içtenlikle öneriyoruz. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

GazianteplezzetleritümDenizlilileribekliyorlar
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı

Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

SANATSEVERLER CELAL GÜNAYDIN’IN RESİM KOLEKSİYONU SERGİSİNDE BULUŞACAK

MERKEZEFENDİ, 1. YEREL KÜLTÜR ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle