MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GEKA TOPLANTISI DENİZLİ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ana SayfaDenizli GündemGEKA TOPLANTISI DENİZLİ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GEKA TOPLANTISI DENİZLİ'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 112. Yönetim Kurulu Toplantısı Denizli’de Gerçekleştirildi

27 November, 2018, Tuesday 12:43 3313
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 112’nci Yönetim Kurulu Toplantısı, iki oturumlu olarak Denizli Anemon Otel’de Valimiz Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

Denizli Anemon Otel’de gerçekleştirilen toplantıya; GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Valimiz Hasan Karahan, Muğla Valisi Esengül Civelek, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan, GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan ve GEKA’ya bağlı illerdeki karar alma yetkisine sahip Yönetim Kurulu üyeleri ve bölgemizde sanayi ve teknoloji alanında hizmet veren kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantının ilk oturumunda Ajans tarafından gerçekleştirilen çalışmaların özetini içeren gündem maddeleri değerlendirilerek, yeni yapılacak olan faaliyetler ele alınırken, toplantının ikinci oturumunda ise “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu özel gündem maddesi ele alındı.

Valimiz Hasan Karahan, yaptığı basın açıklamasında; “Sayın Valilerim, Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarım, Bölgemizin sanayi ve teknoloji alanına yön veren değerli temsilcileri ve kanaat önderleri, Güney Ege Kalkınma Ajansımızın Genel Sekreter Vekili ve görevlileri, basınımızın değerli temsilcileri Ajansımızın 112. Yönetim Kurulu Toplantısı’nın “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği” başlıklı özel oturumuna hoş geldiniz.

Az önce tamamladığımız mutat Yönetim Kurulu toplantımızda 2019 yılı destek programlarının görüşülmesinin yanı sıra; Bölgemiz için önem arz eden ve Ajansımızın katılım sağladığı YÖREX Fuarı, MMG AR-GE ve İnovasyon Zirvesi, Interfresh Yaş Sebze Meyve Fuarı ile düzenleyicileri arasında bulunduğumuz 6. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi çalışmaları değerlendirilmiştir.

 

Halen başvuruya açık olan 2018 yılı Fizibilite Desteği ve Teknik Destek Programlarımız başarılı bir şekilde uygulanmaya devam etmektedir. Aydın ilimizden bir güdümlü proje desteği başvurusunun onaylandığı ve önümüzdeki günlerde uygulamaya geçeceği haberini de paylaşmak isterim.

 

Şimdi burada “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu özel gündem maddesi vesilesiyle, Bölgemizdeki konuyla ilgili değerli temsilcilerimizin katılımı ile bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıyla sanayimizin sorun, talep ve beklentilerini değerlendirmeyi hedeflemekteyiz. Toplantı sonunda çıkan sonuçlar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na iletilerek Bakanlığımızın önümüzdeki dönem çalışmalarına katkı sağlayacaktır. 2019-2021 yıllarını kapsayan “Yeni Ekonomi Programı” ile kısa vadede finansal istikrarın yeniden tesis edilmesi, ekonomide dengelenmenin ve bütçe disiplininin sağlanması, orta vadede sürdürülebilir büyüme ve adaletli paylaşıma yönelik ekonomik değişimin gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

 

Toplantımızda “Finansmana Erişim, Beşeri Sermaye, Kurumsal Yapılanma, Fiziki Altyapı, Ulusal ve Uluslararası Pazara Erişim ve Tutunma, Üretim Maliyetleri, Devlet Destekleri, Kalite ve Markalaşma, Profesyonel Danışmanlık Gereksinimi, Mevzuata Dair Sorunlar ve Ekonomik Belirsizlik vb.” konu başlıklarında sorunları değerlendirecek ve çözüm önerilerini alacağız.

Siz saygıdeğer yönetim kurulu üyelerimize ve değerli sektör temsilcilerine teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; Yönetim Kurulu Başkanı olarak toplantımızın bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım” dedi.

GEKATOPLANTISIDENİZLİ'DEGERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle