MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ÜNİTESİ TÖRENLE AÇILDI

Ana SayfaDenizli GündemGELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ÜNİTESİ TÖRENLE AÇILDI
GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP ÜNİTESİ TÖRENLE AÇILDI

Denizli Devlet Hastanesi’ne bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’ne İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kazandırılan Denizli’nin kamudaki ikinci Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi (GETAT), Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı törenle açıldı.

06 November, 2019, Wednesday 11:36 2278
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’nde düzenlenen törene; Valimiz Hasan Karahan, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli, Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu,  hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

 

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk GETAT ünitesi açılışında Valimiz Hasan Karahan’a ünite hakkında bilgiler verdi. Denizli’nin ikinci GETAT Ünitesi’ni Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğinde hayata geçirdiklerini söyleyen Öztürk; “Bugün Semt Polikliniğimizde yeni bir tedavi ünitesini daha hizmete açacağız. Geçtiğimiz Mayıs ayında Tavas Devlet Hastanesi bünyesinde Denizli’de kamuda ilk kez GETAT ünitemizi hizmete açmıştık. Denizli’de kamuda ikinci olacak olan GETAT ünitemizde ilk etapta akupunktur, hacamat (kupa terapisi) ve mezoterapi gibi uygulamalar yapılacaktır. GETAT uygulamaları sadece hastalıkların tedavisi için değil, hastalıklardan korunmak, sağlıklı yaşamak için de ihtiyaç duyulmakta ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da modern sağlık sistemlerini güçlendirmek üzere teşvik edilmiştir. Ben buradan sağlık alanındaki yatırımlarımızda ve ihtiyaçlarımızda bize her zaman destek olan Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

GETAT Ünitesi’nin ilk hastası olan Şafak Armağan 45 yıldır geçmeyen migren ağrısının uygulanan akapunktur yöntemiyle nasıl geçtiğini anlattı. Armağan; “ 45 yıl önce şiddetli baş ağrısı şikayetlerim vardı. Bundan 25 yıl önce  baş ağrıma migren teşhisi konuldu. İlaç kullanarak ağrılarımın zaman zaman geçtiği oldu ama kalıcı bir çözüm bulamamıştık. Bundan yaklaşık 15 gün önce Pamukkale Belediyesi Semt Polikliğinde GETAT Ünitesi’nin açıldığını duydum. Üniteye başvurdum ve bana akapunktur tedavisi uygulandı. Daha 3 seans uygulanmasına rağmen migren ve baş ağrılarımın azaldığını gördüm. Bu Ünitenin açılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Valimiz Hasan Karahan’da GETAT Ünitesi’ni Denizli’ye kazandıran İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Hastane yönetimine teşekkür ederek; “ Her zaman söylediğimiz gibi sağlık alanında ülkemizde son yıllarda atılan adımlar yüzümüzü güldürmektedir. Denizli’ye baktığımızda da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü sağlık yatırımları hayata geçiriliyor. Bugün de Denizli Devlet Hastanesi’ne bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde GETAT Ünitesi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Ünite’nin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GELENEKSELVETAMAMLAYICITIPÜNİTESİTÖRENLEAÇILDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması
Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi
Honaz Belediyesinden çocuklara sömestr şenliği
Başkan Tatık, Almanyada yaşayan gurbetçilerle bir araya geldi
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Denizli Komedi Sahnesi ikinci kez perdelerini açıyor
PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ’NDE BİNLERCE ÇOCUK EĞLENEREK ÖĞRENİYOR
DBB Batı Ege GYO Yaya Üst Geçidi hizmete açıldı
Sevgi Eli binlerce aileye umut oldu
Büyükşehir DESKİ’den Bozkurt’a 19 Milyon TL’lik içme suyu yatırımı
Denizli Büyükşehir’den Barış Manço anısına konser
Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor
Buldan’da aynı yolda ikinci kaza, otomobil üzüm bağına uçtu
Sarayköy’de park halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Vali Köşger servis kazasında yaralananları ziyaret etti
Kazada hayatını kaybeden Muratcan'ın ailesinden tahliye kararına tepki
Denizli Valiliği memurları taşıyan servis kazasına ilişkin açıklama yaptı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ

Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle