MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ANAHTARI BİRLİK VE DAYANIŞMA

Ana SayfaDenizli GündemGÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ANAHTARI BİRLİK VE DAYANIŞMA
GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ANAHTARI BİRLİK VE DAYANIŞMA

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, teşkilat yönetimi ile birlikte Aktepe ve Anafartalar mahallelerinde esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet edip, görüş alışverişinde bulunan AK Partili Gökbel, “Ekonomimizin önemli dinamiği olan esnafımızın her zaman yanındayız. Milletimizin tüm kesimleriyle omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bu idealin anahtarı da şüphesiz birlik ve dayanışmadır” dedi.

29 November, 2021, Monday 07:02 2407
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in Aktepe ve Anafartalar mahallelerindeki esnaf ziyaretlerine, Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Rıza Şahan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cengiz Aydın, ilçe yönetim kurulu üyesi ve mahalle koordinatörleri Osman Cun ve Mehmet Hanifi Göktaş ile Mahalle Başkanı Ferhat Kırboğa da eşlik etti.

 

“ESNAFIMIZ MİLLETİMİZİN DAYANAĞIDIR”

 

Ziyaret ettiği esnafa “Hayırlı, bereketli işler” temennisinde bulunarak taleplerini dinleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Esnafımız ekonomimizin önemli dinamiklerindendir. Bu anlamda esnafımızın ekonomik sistem içerisinde önemli bir denge unsuru olduğunun bilincindeyiz. Dünyada değişen ekonomik koşullar, alışveriş hayatının kabuk değiştirmesi, yeniliklerin hayatımıza yerleşmeye başlaması elbette kaçınılmazdır. Ancak esnafımız halen milletimize en yakın ekonomik unsur olarak varlığını sürdürmektedir ve sürdürecektir. Bizler de mahalle kültürüyle büyümüş bir nesil olarak mahalle esnafının sıcaklığını ve samimiyetini tanıyan, bunun kıymetini bilen insanlarız. Çünkü esnaf, vatandaşımızın sırdaşı, dayanağı, zor günlerde senetsiz kefilsiz ihtiyacını karşılayabildiği ağabeyi, kardeşidir. Esnafımızın toplumsal huzur anlamında üstlendiği rolün ne kadar kıymetli ve fedakârlık gerektirdiğini çok iyi biliyoruz” dedi.

 

“MÜREFFEH YARINLAR ÇOK YAKIN”

 

AK Parti hükümetlerinin her dönemde esnafın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden AK Partili Gökbel, “Bizler de toplumumuzun önemli bir kesimi olan esnafımızla her daim dayanışma içinde olmaya özen gösterdik. Hükümetlerimizin getirdiği borç afları ve yapılandırmalarla, uygun koşullarda finansman destekleriyle esnafımıza nefes aldırmanın gayretinde olduk. Türkiye, büyük idealleri ve hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere ulaşmak elbette kolay olmuyor. Elbette biz de pes edecek değiliz. Türkiye Cumhuriyeti devleti, her zorluğun üstesinden gelmeye muktedirdir. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin tüm kesimleriyle omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bu idealin anahtarı da şüphesiz birlik ve dayanışmadır. Türkiye, çok yakında hayalini kurduğu müreffeh yarınlara kavuşacaktır. Önümüzü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

GÜÇLÜTÜRKİYE’NİNANAHTARIBİRLİKVEDAYANIŞMA
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle