MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK!

Ana SayfaDenizli GündemGÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK!
GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında Türk milletinin zaferleri masa başında değil, er meydanında kazandığını ifade etti. Şahin Tin; “Yerli ve milli vasfını hızla güçlendiren ordumuz tarihte olduğu gibi yine ezanı, bayrağı, vatanı ve devleti söz konusu olduğunda her daim topyekûn kıyama kalkmaya hazırdır. Güçlü Türkiye’nin önünde kimse duramayacak” dedi.

29 August, 2019, Thursday 11:18 2649
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin yayımladığı mesajında Türk milletine bağımsızlık müjdesi sunan büyük zaferin 97. yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirtti.

 

 

MEDENİYET ÇİZGİMİZDEN SAPMADAN İLERLİYORUZ

 

 

Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye tarihte destansı mücadelelere sahne oldu. Türk milleti söz konusu toprağı ve ülkesinin varlığı olduğunda büyük fedakârlıklara imza attı. Cesur adımlar atmaktan hiçbir zaman geri durmayan aziz milletimiz, söz konusu bağımsızlığı ve bayrağı olduğunda karşısında ne olursa olsun yılmadan ve yorulmadan mücadele ederek inanılması zor birçok zaferlere sancak dikti. Asırlar boyu milletimiz vatanı uğruna ne kırmadık taş, ne de yürümedik yol bıraktı. Bizler de bu şuur ve inançla çalışmaya, ecdadımıza layık olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Medeniyet çizgimizden sapmadan daha güzel günlere kavuşmak için iyi eğitimli ve donanımlı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

TEHDİTLER BİZİ YOLUMUZDAN ALIKOYAMAZ

 

 

“Millet olarak şehitlerimizin fedakârlıklarını, gazilerimizin cesaretini hiçbir zaman unutmayacağız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Binlerce yıla sâri kadim değerlerimizi yaşatmak tarihe karşı vazgeçilmez bir sorumluluktur. Bizler bu şuur ve inançta olduğumuz sürece medeniyetimizden aldığımız ilham ile tıpkı 97 yıl önce olduğu gibi bugün de istikbalimizi daha özgür ve bağımsız yürüyüşümüzü ilelebet sürdürmeye devam edeceğiz. İstiklalimizi canımız pahasına korumaya devam edeceğiz. Ülkemize yönelik artan saldırılar ve tehditler bizi yolumuzdan asla döndüremeyecek ve cesaretimizi gölgeleyemeyecektir. İdeallerimize ulaşmak için yürümek değil, artık koşmanın, daha hızlı ilerlemenin zamanıdır. Hedeflerimize ulaşma konusunda kararlıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolculuğu, işte bu kararlılıkla ve milli yaklaşımla başarıya ulaşacaktır” dedi.

 

 

GÖNÜL SINIRLARIMIZ DÜNYAYI SARIYOR

 

 

“Yaşadığımız coğrafya insanlık tarihinin en eski yerleşim alanlarındandır” diyen Milletvekili Şahin Tin; açıklamasını şöyle tamamladı: “Vatan toprağımızı vazgeçilmez kılan ana unsurlardan birisi de geçmişte yaşanan fedakârlıklardır. Bu coğrafya tarihin her döneminde cazip bir yer olmuştur. Türkiye sadece sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Gönül sınırlarımız dünyanın dört bir yanında salkım salkım uzanmakta tüm insanlığa huzur, güven ve dostluk aşılamaktadır. Bu sebeple sınırlarımızı aşarak gönül coğrafyamızı kucaklamaktan asla geri durmamak gerektiğinin bir kez daha altını çizmek isterim. Türk milletinin bu kahraman duruşu, elbette birilerini huzursuz edecektir. Ancak bizlere asırlar öncesi emanet edilen ve yürekten inandığımız kadim değerlerimizi yaşatmak ve bu uğurda mücadeleden asla geri durmamak düşer. Bizler, asırlar boyunca arkasında milyonlarca insanın duasıyla tarihi mücadelelere sahne olmuş ve zaferler kazanmış bir medeniyetin temsilcisiyiz. Bu anlamlı gün vesilesiyle bizlere bu zaferi kazandıran vatan topraklarımız için hayatlarını feda eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuzun tüm askerlerini rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.”

GÜÇLÜTÜRKİYE’NİNÖNÜNDEKİMSEDURAMAYACAK!
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama
Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz
Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"
Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek
Ortağı cinayetten tutuklanan oto galeri kundaklandı, 5 araç küle döndü
Buldan'ın tescilli kestanesinde hasat zamanı
Denizli’nin Ekim ihracatı 413 milyon dolar oldu
Denizli Büyükşehir ara tatilde öğrencilerin yanında Öğrenciler ara tatili Büyükşehir ile daha verimli geçirecek
Güney’de kesintisiz ve sağlıklı içme suyu dönemi başlıyor Güney’e 7 Milyon TL’lik içme suyu yatırımıyla kalıcı çözüm
Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama

Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz

Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"

Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle