MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Honaz Belediyesi Kaklık’ta binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturdu

Ana SayfaDenizli GündemHonaz Belediyesi Kaklık’ta binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturdu
Honaz Belediyesi Kaklık’ta binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturdu

Honaz Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarı programlarına hız kesmeden devam ediyor. Honaz Belediyesi’nin çeşitli etkinliklerle organize ettiği Mahalle İftarı programı Kaklık Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik teması esas alındı.

10 April, 2023, Monday 16:20 815
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

 Honaz Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarı programlarına hız kesmeden devam ediyor. Honaz Belediyesi’nin çeşitli etkinliklerle organize ettiği Mahalle İftarı programı Kaklık Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik teması esas alındı.

Honaz Belediyesi her yıl düzenlediği Mahalle İftarı programına Kaklık Mahallesi’nde devam etti. Binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde Başkan Kepenek, “Halil İbrahim Soframızda değerli Kaklık Mahalle sakinlerimiz ile birlikte orucumuzu açmanın huzurunu yaşadık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Honaz Kaymakam Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, MHP Honaz İlçe Başkanı Hüseyin Buran, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, DEVA Partisi Honaz İlçe Başkanı Mustafa Sarıkaya, Honaz Belediye Meclis Üyesi Mustafa Buran ve Hasan Hüseyin Çalışkan, Kaklık Mahalle Muhtarı Murat Tuğlu Katılım sağladı.

Başkan Kepenek, sahneden Kaklık Mahalle Muhtarı Murat Tuğlu’ya mahalleye doğalgaz gelmesinde büyük emek verdiği için teşekkürlerini iletti. Ramazan Ayı boyunca Mahalle İftarı programına devam eden Honaz Belediye Başkanı Kepenek vatandaşların gönüllerini fethederek hayır duasını alıyor. Başkan Kepenek iftar sonrası yaptığı açıklamada, “Bizler her zaman vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Mahalle İftarı geleneğimizi bozmadan devam ettirmeye çalışıyoruz. Yüce Allah tüm vatandaşlarımızın tutmuş olduğu oruçları, ibadetleri kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayıdır. Bu mübarek ayda el ele vermek ve tüm zorlukları aşmak için veren elin alan eli görmediği bir sistemle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Bizim amacımız olabildiğince çok insanımıza dokunmak ve hayır dualarını almak” şeklinde konuştu.

İftar organizasyonu sonrasında çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Organizasyon semazen gösterileri, Karagöz Hacivat gölge oyunu ile tahta bacak ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kaklık mahalle sakinleri, büyük beğeni ile izledikleri eğlenceler için Honaz Belediye Başkanı Kepenek’e teşekkürlerini iletti.
(MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Ters yöne giren otomobil kazaya sebep oldu; 1 yaralı
Honaz Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nde safran soğanları filizlenmeye başladı
Merkezefendi Belediyesi Japon deprem uzmanlarını ağırladı
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MÜKELLEFLERE VERGİ ÖDEME DUYURUSU
Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor
Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası

Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi

Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle