MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

HONAZ YAŞLI REHABİLİTASYON MERKEZİ VE SOSYAL TESİSİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Ana SayfaDenizli GündemHONAZ YAŞLI REHABİLİTASYON MERKEZİ VE SOSYAL TESİSİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
HONAZ YAŞLI REHABİLİTASYON MERKEZİ VE SOSYAL TESİSİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Denizli'de Honaz Belediyesi tarafından Kocabaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı.

20 January, 2025, Monday 17:18 888
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli'nin Honaz ilçesinde, Kocabaş Mahallesi'nde yer alan Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisinin açılışı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışta, hayırsever ailelerin desteği ve Honaz Belediyesinin katkılarıyla hayata geçen tesisin, yaşlıların sağlık, huzur ve güven içinde yaşamlarını amaçlanıyor.
Açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya ailesine katkılarından dolayı teşekkür eden, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, açılışta yaptığı konuşmada; “Bu tesis de emeği gecen gece gündüz demeden hatta kırık parmakla Honaz için çalışan buranın yapılmasını sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Tesisimizin elektrik tesisatından, su tesisatına kadar her şeyini kendimiz yaptık. 13 milyon TL'ye yapılacak tesisi biz 5 milyon 700 bin TL'ye mal ettik. Cuma günü açılışını yapacak olduğumuz Aşağıdağdere Mahallemizde bir sosyal tesis daha açılışı daha yapacağız. Böylelikle 17 mahallemizde ki sosyal tesis sorununu çözmüş olacağız. 2025 yılında 20 tane açılışımız olacak. Bir müjde daha vereyim Honaz Belediyemizin hiçbir kuruma hiçbir bankaya 1TL borcu yoktur. Bizle bu tesisleri Kendi kaynaklarımızla yapıyoruz. Borçsuz belediye olarak yolumuza devam ediyoruz. Kocabaş Mahallemizde Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezimizin açılışlıdayız. Yaşlılarımızın yaşamlarını sağlık, huzur ve güven içinde sürdürmeleri, rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanmaları için açtığımız merkezimizin açılışına katılan tüm değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, bu tür projelerin topluma önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Çavuşoğlu; “Bu başkanlık Yolculuğunun keyifli tarafı elinizi faydalı tarafa uzatmak. Elinizi halka hizmet etmek için uzatırsanız güzel şeyler ortaya çıkıyor. Ama elinizi sofradakine götürmek için uzatıyorsanız o zaman bunlar olmuyor. Bizler ilk günden bu yana harama el uzatmayacağız, yetim hakkı yemeyeceğiz dedik. Bu sözlerimiz tutarak güzel işlere imza atarak güzel şehri, güzel ilçeleri oluşturabiliyoruz. Honaz Belediye'miz tarafından projesi tamamlanan bu Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi açılışını yapıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirilen bu projede başta Honaz Belediye Başkanı'mız Yüksel Kepenek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle