MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

İğneden ipliğe her şey bu fuarda olacak

Ana SayfaDenizli Gündemİğneden ipliğe her şey bu fuarda olacak
İğneden ipliğe her şey bu fuarda olacak

Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı açılıyor. 10 – 13 Kasım tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanında açılacak fuarda 50 firma stant açacak.

07 November, 2022, Monday 16:08 893
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı açılıyor. 10 – 13 Kasım tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanında açılacak fuarda 50 firma stant açacak.
  
Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı 10-13 Kasım tarihleri arasında EGS Park Fuar alanında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Teknik iplikler, iplik teknolojileri, kumaş, kumaş baskı teknolojileri, kumaş üretim teknolojileri, tekstil aksesuarlarının tanıtımının yapılacağı 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı 10 Kasım Perşembe günü saat 11.30’da düzenlenecek törenle açılacak. Fuar 13 Kasım Pazar aksamına kadar gezilebilecek. Termin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gençay, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda tekstil söktürendeki tüm yenilikleri fuar çatısı altında tanıtacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Denizli tekstili 183 ülkeye ihraç ediyor. Türkiye tekstil ihracatında önemli payı olan Denizli’nin tekstil fuarında öncü bir fuar merkezi olmasını ümit ediyorum” dedi.
Teşekkür etti
Denizli’de fuarın düzenlenmesinde destek veren kurumu ve kuruluşlara da teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Fuarın düzenlenmesinde desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şefik’e, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu’ya, ÖRSAD yönetimine, sponsorlarımıza ve katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güçlü, daha büyük fuarlara ulaşacağımızdan eminim” dedi. Termin Fuarcılık olarak ‘Doğru Şehir, Doğru Proje sloganıyla Denizli’de 3. Kez fuar açacaklarına dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Bu yıl 3. Kez açılışını yapacağımızı fuarımızı geçen yıl pandeminin gölgesinde, bu yılda savaş unsurlarına rağmen 50 firmamız ile birlikte sektör temsilcilerinin buluşma noktası haline getireceğiz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarımızı önemsiyoruz. Doğru şehir, doğru proje sloganıyla bu yıl 3. Kez Denizli’deyiz. Sektörün öncüsü kalitesiyle ün yapmış, firmalarımız fuar süresi boyunca bilgilendirme ve stantlarında tanıtımlar yapacak. Tüm sektör paydaşlarımızı fuarımızı görmeye, gezmeye davet ediyoruz” dedi.

fuar
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu

Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı

Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet

Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle