MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

İki ayağını biçerdövere kaptıran operatör hayatını kaybetti

Ana SayfaDenizli Gündemİki ayağını biçerdövere kaptıran operatör hayatını kaybetti
İki ayağını biçerdövere kaptıran operatör hayatını kaybetti

Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan ayçiçeği hasadını kendi biçerdöveri ile yaptığı esnada iki ayağını helezona kaptıran operatör, ampute olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Operatörün kazadan dakikalar öncesinde hasat yaptığı paylaşım ise yürekleri parçaladı.

15 September, 2023, Friday 13:56 1212
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan ayçiçeği hasadını kendi biçerdöveri ile yaptığı esnada iki ayağını helezona kaptıran operatör, ampute olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Operatörün kazadan dakikalar öncesinde hasat yaptığı paylaşım ise yürekleri parçaladı.
Tavas’ın Sofular Mahallesi’nde bulunan tarlada meydana gelen olayda; 24 yaşındaki Barış Can Çetin, hasat işlemleri için memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar Mahallesi’nden Denizli’nin Tavas ilçesine geldi. Geçtiğimiz aylarda bölgedeki arpa ve buğday hasadını tamamlayan Çetin, yaklaşan ayçiçeği hasadı için bölgeden ayrılmadı. Günlerdir Sofular Mahallesi’nin ayçiçeği hasadını sürdüren Çetin, dün akşam saatlerine doğru N.E.'nin tarlasını hasat etmek için makinesini çalıştırdı. Tarlada hasat yaptığı sırada, ayçiçeğinin ıslak olması nedeniyle tıkanan helezona müdahale etmek isteyen Çetin, tarla sahibi N.E.’den makinesini sürmesini istedi. Biçerdöveri süren N.E., helezon kısmında gürültülü seslerin gelmesi üzerine acil butonuna basarak makineyi durdurdu. Çevredeki vatandaşların bağırışları ile aşağıya inen tarla sahibi, Çetin’in ayaklarını helezona kaptırdığını gördü.

İki ayağını kaybetti
Kanlar içerisinde yığılan ve iki bacağını olay yerinde kaybeden Çetin için 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istendi. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine hızlıca giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Tavas İtfaiye Şubesi ekibi, helezona ayakları sıkışan operatörü kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekibinin de müdahalesi ile iki ayağını makineye kaptıran operatör, ampute olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan operatör, hızlıca ameliyata alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Çetin, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Son görüntüsü ortaya çıktı
3 çocuk babası olduğu öğrenilen Barış Can Çetin’in cenazesi, bugün toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar Mahallesi’ne gönderildi. Çetin'den geriye, kazadan dakikalar öncesinde ayçiçeği hasadı yaptığı esnada sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler kaldı. Görüntülerde, Çetin’in müzik eşliğinde eğlendiği ve hasat yaptığı ürünleri çektiği görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
(AÖ-MB-SO-Y)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle