MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Kar beyaz cennet Pamukkale'nin güzelliğine güzellik kattı

Ana SayfaDenizli GündemKar beyaz cennet Pamukkale'nin güzelliğine güzellik kattı
Kar beyaz cennet Pamukkale'nin güzelliğine güzellik kattı

Pamukkale Travertenlerinin beyazlığı tüm ilçeyi sardı. Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına gece gündüz aralıksız karla mücadele çalışmasını sürdürürken, ilçeye gelen turistler de Pamukkale’nin güzelliği karşısında adeta büyüleniyorlar.

27 January, 2022, Thursday 07:46 1465
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale ilçesinin adını aldığını Pamukkale Travertenleri, kışın gelmesiyle birlikte güzelliğine güzellik kattı. Dünyanın en önemli sağlık turizm merkezlerinden olan Pamukkale, güzelliğiyle hem yerli halkı hem de ziyarete gelen turistleri büyülüyor. Birçok tavsiye, blog ve sosyal medya ile seyahat acentalarının Türkiye’de gidilmesi gereken yerler listelerinde ilk sıralarda yer alan Pamukkale Travertenleri, doğanın sanatçı rolünü üstlenmesiyle ayrı bir güzelliğe kavuştu. Pamukkale Travertenleri'nin hemen yanında, tüm cazibesiyle gelenleri ayakta karşılayan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti, Hierapolis Tiyatrosu, suyunun yaz kış sıcaklığı vücut sıcaklığı olan Hierapolis Antik Havuz, kış mevsiminin kattığı güzellik ve ihtişamıyla gelen ziyaretçileri büyülemeye devam ediyor.

“Karın her yüzü güzel”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tüm ekibiyle birlikte gece gündüz demeden 61 mahallenin en önemli noktalarına ivedilikle ulaşarak yolları açtıklarını bildirdi. Pamukkale’de karla mücadele çalışmalarının aralıksız şekilde küreme ve tuzlama şeklinde devam edildiğini ve gelen acil durum taleplerini de değerlendirdiklerini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale ilçemizde halkımızın kış mevsiminin gereksinimlerinden olan kar yağışının olumsuzluklarından en az şekilde etkilenmesi adına 50’den fazla aracımız ve 300’ü aşkın personelimizle sürekli sahadayız. Ekip arkadaşlarımızla, halkımızın kışın güzelliğini sorunsuz bir şekilde yaşaması için tüm gayretimizi gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz. Bunun yanı sıra turizm ilçesi olan Pamukkale’miz kar yağışıyla birlikte doğa harikası bir manzaraya büründü. Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı, Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri, Pamukkale Travertenleri, Karahayıt Kırmızı Su gibi ilçemizin güzelliğine güzellik katan noktalarında doğa bize kar manzarasıyla birlikte tüm vatandaşlarımıza adeta görsel şölen sundu. Karın her yüzü güzel. Karın yağmasıyla birlikte, şehrimizin güzelliğini en güzel noktalardan izleme fırsatı oluştu. Ne demiştik, ‘Karla mücadele bizden, kar da eğlenmek sizden" dedi.

Turistler hayran kaldı
UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Hierapolis Pamukkale Ören Yeri, kış mevsiminde bile turistleri ağırlamaya devam ediyor. Pamukkale Ören yeri’ne Hollanda, Moritanya, Japonya’dan ziyarete gelen turistler, Pamukkale’nin çevresinin de beyaz örtüyle kaplanması karşısında şaşkınlıklarıyla birlikte, hayranlıklarını gizleyemediler.

Hollanda, Moritanya ve Japonya’dan seyahat acentası ile birlikte gelen yabancı turistler, Pamukkale’nin görülmeye değer, eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu ifade ederek, “Pamukkale’ye gelmeden önce çok inceledik. Fotoğraflarına baktık. Türkiye zaten çok güzel bir ülke. Ülkenizde ki en güzel yerlerden biri de Pamukkale. Heyecanla geldik. Soğuk günlere denk geldik ama bu soğuk havada görülmeye değerdi. Şanslıyız aynı zamanda çünkü beyaz basamaklarla birlikte çevresindeki her yer bembeyaz. Tiyatro devasa bir güzellikte. Antik Havuz bu soğuk havaya rağmen sıcacık. Hem şifa , hem doğa harikası. Büyülendik” dediler.

KarbeyazcennetPamukkale'ningüzelliğinegüzellikkattı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü
Deneyap Denizli ilk mezunlarını verdi
Saman yüklü kamyon yangın sonrası kullanılamaz hale geldi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle