MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Mehmet Özdilek:

Ana SayfaSporMehmet Özdilek:
Mehmet Özdilek:

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Süper Lig’in 21. haftasında oynayacakları Konyaspor maçına sakat ve eksik futbolculardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını kaydederek, “Tiago’nun ve Onazi’nin geri dönüşleri 3-4 haftayı bulacak gibi gözüküyor. İsmail iyi bir form yakalamışken cezalı duruma düşmesi bizi biraz sıkıntıya soktu” dedi.

06 February, 2020, Thursday 14:20 4337
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizlispor ekibi Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman ile Konyaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında Mehmet Özdilek, her maçın ve her puanın önemli olduğu bir ligde oynadıklarına değindi. Hafta sonu zor bir müsabaka olacağını ve Konyaspor maçını kazanarak ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak istediklerini söyledi.

“Kazanarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz”
Mehmet Özdilek, konuşmaya başlamadan önce Van’da yaşanan çığ felaketi ve uçak kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine ise sabır dileyerek, “Deplasman maçı oynayacağız, özellikle son hafta oynadığımız Göztepe maçı evimizde son dakika bulduğumuz golle 1-1 biten bir müsabaka ama genel hatlarıyla oynanan oyun edilen mücadele coşkudan son derece memnunum onun altını kalın bir çizgiyle çizeyim. Her maçın, her puanın önemli olduğu bir lig oynuyoruz. İçeride ve dışarıda çok önemli değil bizim bakış açımız bu her maç diyet istiyor. Yine hafta sonu zor bir müsabaka oynayacağız. Hem rakibimizin bulunduğu konum, hem biz kendi adımıza baktığımız zaman kazanarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Kolay değil tabi ki hem bizim açımızdan hem onlar açısından biz içeride kaybettiğimiz puanı deplasmanda puanlar alarak telafi etmek istiyoruz. Bunun çalışması içerisindeyiz, çok fazla dinlenme şansımız olmadı. Pazartesi gece oynadık” dedi.

“Konya’dan puan ve puanlar alabilmek amacımız”
Konya’da oynanacak olan maç ile ilgili konuşan Özdilek, “Bugün Konya’ya geçeceğiz. Yoğun bir periyottan geçiyoruz. Ama bu maçlarda oynanacak bir türlü. Eksiklerimiz var tabi Onazi’nin ve Tiago’nun sakatlığının yanında İsmail’inde cezalı olması da o anlamda bizi biraz sıkıntıya sokuyor. Yapacakta çok fazla bir şey yok. Özellikle Tiago’nun ve Onazi’nin geri dönüşleri 3-4 haftayı bulacak gibi gözüküyor sakatlıkları ciddi İsmail iyi bir form yakalamışken cezalı duruma düşmesi bizi biraz sıkıntıya soktu tabi ama onun yerine oynayacak arkadaşımızda en azından onun kadar mücadele edecektir. Sahanın içerisinde o mücadeleyi verecektir diye düşünüyorum. Amacımız Konya’dan puan ve puanlar alabilmek amacımız bunun için gideceğiz. Kazanma adına ne gerekiyorsa saha içerisinde onu yapacağız. Son haftalarda oyunsal anlamda kendimizi çok daha ileriye taşıdığımızı söyleyebilirim. Bunu spor ile birleştirebilirsek sanırım hepimiz çok daha mutlu olacağız. Son vuruşlarda biraz tercihlerde çok daha başarılı değiliz. Ama pozisyona girmek pozisyon üretmek bir futbol takımı adına çok önemli ümit ediyorum ki son vuruşları Konya’da biraz daha sağlıklı yaparız. İstediğimiz arzu ettiğimiz puan ve puanlarla şehrimize döneriz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

MehmetÖzdilek:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı

Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu

Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu

Yılmaz Vural amatör spor kulüplerine destek için Merkezefendi’de

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle