MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

MİLLETİMİZ ZİLLET İTTİFAKI’NI YENECEK!

Ana SayfaSiyasetMİLLETİMİZ ZİLLET İTTİFAKI’NI YENECEK!
MİLLETİMİZ ZİLLET İTTİFAKI’NI YENECEK!

Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam, Serinhisar ve Çameli’de vatandaşlara seslendi...

02 March, 2019, Saturday 16:47 2837
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde vatandaşlara hitap etti. Şahin Tin; “Cumhur İttifakı milletimizin emrinde olan bir birlikteliktir. Zillet ittifakı ise ülkemiz üzerinde oyun oynayanların kirli hesaplarının ürünüdür. Bizler sadece milletimizin hizmetine talibiz. Milletimiz 31 Mart’ta zillet ittifakını yenecek” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katıldı, vatandaşlarla buluştu. “Birliğimize gölge düşürmelerine asla fırsat vermeyeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda tankların önüne dikilen milletin, devletin bekası için kurduğu bir ittifak olduğunu ve bunu kimsenin yıkmasına da fırsat vermeyeceklerini söyledi.

 

 

“TÜRKİYE’NİN BEKASINA SALDIRIYORLAR”

 

 

Bugün Türkiye’de iki ittifakın karşı karşıya olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye bugün siyasi bir seçim yapmaktan öte bekasına saldıranlara yönelik bir mücadele vermektedir. Bir tarafta Cumhur İttifakı millet ile yürürken diğer tarafta Zillet İttifakı terör odaklarıyla, ülkemizin doğu bölgesine ‘Kürdistan’ diyecek kadar alçalmış hainlerle ittifak kurmuştur. Cumhur İttifakı milletimizin emrinde olan bir ittifaktır. Ancak karşımızda bulunan Zillet ittifakı malum çevrelerin ülkemize saldıranların ve işbirlikçilerinin içinde bulunduğu bir ittifaktır. Zillet ittifakı gizli pazarlıkların ürünüdür. Siyaset mühendislerinin ortaya koyduğu bu akıl almaz ihanet organizasyonu milletimizin sağduyusu ve iradesi ile 31 Mart günü bir kez daha hezimete uğrayacaktır. Milletimiz, hainlerin ipliğini pazara çıkaracak ve ülkemize saldıranlara hak ettiği dersi verecektir” diye konuştu.

 

 

“KAPI KAPI DOLAŞIP ZİLLET İTTİFAKI’NIN İHANETİNİ ANLATACAĞIZ”

 

 

Kandil’in Pensilvanya’nın emrinde olan hiçbir iradeye milletin pirim vermeyeceğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “15 Temmuz gecesi sokaklarda meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı, doğruları hak ve hakikatleri savunmaya ve bu uğurda kapı kapı gezmeye, sokak sokak dolaşmaya milletimize bu gerçekleri anlatmaya devam edecektir. Milletimiz kimin ne yaptığını çok net görüyor. Yalan, iftira hakaret ve inkarı dillerine dolayanlara kısacası Zillet ittifakına asla fırsat vermeyecektir. Bizler her zaman zalimlerin karşısında olmaya devam edeceğiz. Adı ne olursa olsun, nasıl bir birliktelik kurarlarsa kursunlar bizim gücümüzü kırmaya hiçbir zaman güçleri yetmeyecek” dedi.

 

 

“MİLLETİMİZ BUNLARA PRİM VERMEYECEK”

 

 

“Bizim kardeşliğimiz pazara kadar değil, mezara kadar” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Kirli ilişkiler peşinde koşanlar bilsinler ki; Cumhur İttifakının mensupları birliğini beraberliğini ve kardeşliğini hiçbir haine yem etmez. Bizler sadece milletimize ve memleketimize hizmet ederiz. Bugün Acıpayam’a, Serinhisar’a, Çameli ilçelerimize yaptığımız hizmetler onların korkulu rüyaları oluyor. Çünkü onlar yapılan bu hizmetleri hayal bile edemezler. Artık milletin bu yalanlara karnı tok. Kimse milletimizi hamaset dolu sözlerle kandıramaz. Milletimiz kirli ilişkilere de göz yummaz. Hele hele kendi bekasına dönük ülkesinin geleceğini karanlık sokaklara çekmek isteyenlere karşı asla vurdumduymaz davranmaz” dedi.

MİLLETİMİZZİLLETİTTİFAKI’NIYENECEK!
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle