MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Off-Road heyecanı yine Merkezefendi’de yaşanacak

Ana SayfaDenizli GündemOff-Road heyecanı yine Merkezefendi’de yaşanacak
Off-Road heyecanı yine Merkezefendi’de yaşanacak

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. ayak DENDOFF Yarışı’na, 22-23 Temmuz’da ev sahipliği yapacak. Başkan Doğan, “Tüm adrenalin tutkunlarını ve sporsever hemşehrilerimizi heyecan dolu yarışı izlemeye bekliyoruz” dedi.

15 July, 2023, Saturday 18:50 597
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Merkezefendi Belediyesi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. ayak DENDOFF Yarışı’na, 22-23 Temmuz’da ev sahipliği yapacak. Başkan Doğan, “Tüm adrenalin tutkunlarını ve sporsever hemşehrilerimizi heyecan dolu yarışı izlemeye bekliyoruz” dedi.

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Merkezefendi’de Off-Road rüzgarı esecek. 20 Temmuz Perşembe günü saat 19.00’da Merkezefendi Belediyesi önünden Off-Road pistine kortej geçişi düzenlenecek. Çakmak Mahallesi Göveçlik Yolu Üzeri İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı’ndaki Merkezefendi Off-Road Pisti’nde yapılacak olan Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2.Ayak DENDOFF Yarışı, 22 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da ‘Kenan Çarpışantürk Mukavemet Etabı (seyircisiz) ile başlayacak. 23 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de startı verilecek olan Kazım Arslan Seyirci Etabı ile sona erecek. Yarışta, özel dizayn edilmiş araçlar zorlu parkurlarda yarış severlere her zaman olduğu gibi yine heyecanlı dakikalar yaşatacak. Off-Road pilotları pist alanında çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek. Adrenalin ve doğa tutkunlarının buluşması için büyük bir imkan sağlayacak olan Off-Road yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri 23 Temmuz Pazar günü yapılacak tören ile verilecek.

“Hemşerilerimizin ilgisi çok yüksek”
Merkezefendi Off-Road Pisti’nin Türkiye’deki en iyi seyirci izleme alanlarının başında yer aldığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, pilotların pistte tozu dumana katacağını ifade etti. Seyir zevki yüksek olan Off-Road yarışlarını her yıl gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Doğan, “Hemşehrilerimiz sporun her türlü branşına büyük bir ilgi gösteriyor. Her yıl ev sahipliği yaptığımız Off-Road yarışları adeta nefes kesiyor. Kıyasıya mücadelenin olduğu yarışlar, bizlere keyifli anlar yaşatıyor. Tüm hemşehrilerimizi, Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2.Ayak DENDOFF Yarışı’nı izlemeye davet ediyorum” diye konuştu.
(AÖ-MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı

Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle