MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI OPERASYONUNA DESTEK

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI OPERASYONUNA DESTEK
PAMUKKALE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN BARIŞ PINARI OPERASYONUNA DESTEK

Pamukkale Belediye Meclisi, olağanüstü toplanarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyine düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı’na destek verdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, harekâta meclis olarak destek verdiklerini belirterek, “Allah bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi.

19 October, 2019, Saturday 10:59 2964
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG/PYD ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na bir destek de Pamukkale Belediyesi’nden geldi. Pamukkale Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Belediye Başkanı Avni Örki başkanlığında toplanan mecliste oturum, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, meclis üyelerinin toplantıya gösterdiği ilgi için teşekkür ederek, “Suriye’ye düzenlenen harekât Türkiye’nin gücünü göstermiştir. Türkiye bu süreçte hem sahada hem de masada kazanan olmuştur. Allah bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi. 

İŞTE O BİLDİRGE

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından okunan bildirge şöyle:  “Ülkemiz, güvenlik kuvvetleriyle bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yıllardan beri büyük bir mücadele vermektedir. Devletimizin yalnızca terör örgütüne karşı değil, uluslararası destekçilerine karşı da verdiği büyük mücadele sınırlarımız içinde olduğu kadar sınırlarımız dışında da yürütülmektedir. PKK'nın Suriye'deki yapılanması olan PYD/YPG, Kuzey Suriye'de geniş bir alanı kontrol etme imkânı bulmuş ve bu alan üzerinden ülkemize saldırılar düzenlenmektedir. Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak ve aynı zamanda tüm bölgeye huzur, güvenlik ve güvence altına almak için Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır. Ulusal güvenliğimiz başta olmak üzere milletimizin ve devletimizin bekası, bölgenin istikrarı ve barışı için terör gruplarının temizlenerek oluşturulacak güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmelerini ve Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak, tüm bölge halkını terörün pençesinden kurtarmak amacı ile Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nın Pamukkale Belediye Meclisi olarak başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakâr askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz”. Bildirge Pamukkale Belediye Meclisi’nin tamamının oybirliği ile kabul edildi. Meclis üyeleri şehitler için Fatiha okudu. Toplantının sonunda MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, alınan bu destek kararı nedeniyle Pamukkale Belediye Meclisi adına Başkan Avni Örki’ye çiçek ve Türk Bayrağı vererek teşekkür etti.

PAMUKKALEBELEDİYEMECLİSİ’NDENBARIŞPINARIOPERASYONUNADESTEK
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması
Güzel kokması için sobaya dökülen kolonya ortalığı savaş alanına çevirdi
Honaz Belediyesinden çocuklara sömestr şenliği
Başkan Tatık, Almanyada yaşayan gurbetçilerle bir araya geldi
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Denizli Komedi Sahnesi ikinci kez perdelerini açıyor
PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ’NDE BİNLERCE ÇOCUK EĞLENEREK ÖĞRENİYOR
DBB Batı Ege GYO Yaya Üst Geçidi hizmete açıldı
Sevgi Eli binlerce aileye umut oldu
Büyükşehir DESKİ’den Bozkurt’a 19 Milyon TL’lik içme suyu yatırımı
Denizli Büyükşehir’den Barış Manço anısına konser
Çameli Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı

“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK

Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak

Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle