MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ ALZHEİMER MERKEZİ’NDE ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE BELEDİYESİ ALZHEİMER MERKEZİ’NDE ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI
PAMUKKALE BELEDİYESİ ALZHEİMER MERKEZİ’NDE ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’nde sona gelindi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Söz vermiştik, yaptık. Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’miz her şeyiyle tamamlandı. Merkezimize ön başvurularımız başladı. Denizli’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

04 April, 2023, Tuesday 10:46 523
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin seçim öncesi vaatlerinden biri olan Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı. Mayıs ayında açılışı yapılması planlanan merkez, farklı ve özel mimarisi ile konuklarını ağırlamaya hazır. 2021 yılının Dünya Alzheimer Günü olan 21 Eylül tarihinde temeli atılan Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi, hem ilçede hem de Denizli’de yaşayan Alzheimer tanısı konan kişilere hizmet verecek. Pamukkale Belediyesi öncülüğünde, Yüksel-Turan Abalıoğlu hayırseverlerin değerli katkıları ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde hizmete başlayacak olan Alzheimer Gündüz Bakımevi’nde, Alzheimer hastalığı ile mücadele eden vatandaşların günlük yaşam kalitesinin yükseltilmesine dair aktiviteler gerçekleşirken, hasta yakınlarının bilinçlendirilmesi için faaliyetler gerçekleştirilecek. Alzheimer, özellikle ileri yaşla beraber ortaya çıkan, başta unutkanlık olmak üzere çeşitli zihinsel ve davranışsal bozukluklara neden olan günlük işlevlerde bozulmayla kendini gösteren ilerleyici bir beyin hastalığı. Çalışmaları tamamlanan merkezin açılışının Mayıs ayı içinde yapılması planlanıyor.

ALZHEİMER GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDE ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’nde ön kayıtlar başladı. Hafta içi hizmet verecek olan Alzheimer Gündüz Bakımevi’nde, sürekli olarak Psikolog, Sosyal Hizmet Uzmanı, Sosyolog, Fizyoterapist ve hemşire bulunacak. Denizli İl Sağlık Müdürlüğü hafta içi Pediatri, psikiyatri ve diyetisyen görevlendirecek. Yemek hizmeti de yapılacak olan merkeze ulaşım için servis hizmeti de sunulacak. Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’ne ön kayıt yaptırmak için, www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan linke tıklayarak, gerekli başvuru formu doldurularak gerçekleştiriliyor.

 “ÖZEL PROJEMİZ TAMAMLANDI”

“İlk günden bu yana büyüklerimiz için bir cennet köşesi hayal ediyorduk” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu hayalimizi gerçekleştirmenin ve seçim vaatlerimizden birini daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Büyüklerimiz bizim için çok değerli, Alzheimer Gündüz Bakımevi projemizle, hastalarımızı yaşama bağlamak, günlük yaşam faaliyetlerini keyifle geçirmelerini sağlamak, zihinsel rehabilitasyon çalışmalarıyla hastalığın evre atlamasını geciktirmeyi hedefledik. Merkezimizde ayrıca, sadece Alzheimer hastalarımıza değil, hasta yakınlarımızı da desteklemek, bilinçlendirmek, sosyal yaşama dâhil etmek de hedeflerimiz arasında. Bu düşüncelerle çıktığımız bu yolda, merkezimi mimarisi ile de dikkat çekiyor. Merkez içinde ki çınar ağacı bu merkezimin sembolü olsun istedik ve inşaatımız yaparken zarar vermeden koruduk. Konuklarımızın dinlenmek amacıyla etkinlik sonrası salona çıktıklarında karşılarına çınar ağacı çıkacak. Vizyon projelerimizden olan, Alzheimer Gündüzlü Bakım Evi şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor
Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI
Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi
Yapay zeka çağının işletmelerdeki verimliliğe etkisi
Denizlili yüzücüden Riyad’da tarihi başarı
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi
Buldan’a iki yeni sağlık tesisi kazandırılacak
Fenerbahçe’yi eleyen Denizlili gençler dikkat çekti
Denizli OSB yeşil inovasyon teknolojilerine dikkat çekti
Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı
Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor

Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı

Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle