MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİKASI

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİKASI
PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ SERTİKASI

Pamukkale Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlarına eğitim verdi. Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin burada yaptığı konuşmada, “Hepiniz çok değerlisiniz. İş güvenliği ile sizlerin sağlıklı ortamlarda Pamukkaleli vatandaşlara hizmet vermeniz çok önemli” dedi.

28 January, 2019, Monday 06:47 2605
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Kurulduğu 2014 yılından bu yana her konuda titiz çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, çalışanların iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili de önemli çalışmalar yaptı. Pamukkale Belediyesi çatısı altında hizmet veren Pamukkale Personel A.Ş. çalışanlarına Bereket Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim verildi. Aralık ayı içinde yapılan eğitimlerde yaklaşık 500 kişiye başta çalışma mevzuatları, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçları hakkında bilgiler verildi. Sağlık konuları başlığında meslek hastalıkları sebepleri, hastalıktan korunma yöntemleri, biyolojik ve psikososyal risk etmenleri, ilk yardım, tütün ürünlerinin  zararları ile teknik konular eğitimde çalışanlara detaylı olarak anlatıldı. 8 saat süren eğitim sonunda sertifika almaya halk kazanan işçilere Pamuk Kafe’de düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı törende başkan yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya, Abdullah Sevinçli ile Pamukkale Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Alparslan Albay, birim müdürleri ile çalışanlar yer aldı.

“HEPİNİZ DEĞERLİSİNİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada kurulduğu günden bu yana hep birlikte Pamukkaleli vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade ederek, “Sizlerin emekleriyle çok güzel eserler ortaya çıktı. Siz bu belediye için çalışırken sizlerin iş sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için çok önemliydi. Bu konuda  Pamukkale Personel A.Ş’de görev yapan arkadaşlarımıza 8 saat süren eğitimler vererek iş güvenliği konusunda bilinçlenilmesini sağladık. Sağlık en önemli kazancımız. Sağlığımızı çalışırken de korumak ve sizlere sağlıklı ortamlar oluşturarak Pamukkaleli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanızı sağladık. Biz hep birlikte her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu eğitimler çerçevesinde  çok tehlikeli iş grubunda 43, tehlikeli grupta 252, az tehlikeli grupta 160 ve diğer gruplarda da 50 olmak üzere toplam 465 çalışanımız sertifika almaya hak kazandı. Bence hepiniz çok değerlisiniz. Bu değerinizi Pamukkale Belediyesi çalışanı olarak halka hizmet adına yaptığınız çalışmalarla gösterdiniz. Bir kez daha hepinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, tüm çalışma arkadaşlarına sertifikalarını bizzat kendisi takdim etti.

PAMUKKALEBELEDİYESİÇALIŞANLARINAİŞGÜVENLİĞİSERTİKASI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor
Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi
Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"
Vali Coşkun Denizli'ye veda etti
Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor

BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ

BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle