MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’DE PAZARYERLERİ TERTEMİZ

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE’DE PAZARYERLERİ TERTEMİZ
PAMUKKALE’DE PAZARYERLERİ TERTEMİZ

Pamukkale Belediyesi, eğitimden, turizme, tarımdan, hayvancılığa, kültürden, spora birçok alanda ilçe halkı için çalışmalar yaparken, rutin belediyecilik hizmetlerini de eksiksiz olarak yerine getirmeye devam ediyor. İlçe genelinde her gün farklı mahallelerde kurulan semt pazarları hemen temizleniyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’de yaşayan insanların daha mutlu olması için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyerek, “Yepyeni projelerle birlikte, rutin belediyecilik hizmetlerimizi de daha da iyi şekilde yapabilmek adına çalışıyoruz” dedi.

02 October, 2019, Wednesday 11:57 2147
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale İlçesi’nin sokak ve caddelerinin temizliği konusunda hassasiyet gösteren Pamukkale Belediyesi, özellikle vatandaşların ortak kullanım alanlarına daha da özen gösteriyor. Vatandaşların toplu kullanım alanlarından olan, alışverişlerini yaptığı pazaryerlerinin temizliğine daha da bir özen gösteren Pamukkale Belediyesi, ilçede her gün bir mahallede açılan pazaryerlerini öncesinde ve sonrasında itinayla temizlemeye devam ediyor.

 

“PAZARYERLERİMİZİN TEMİZLİĞİNE ÖNEM GÖSTERİYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda yaklaşık 350 bin nüfuslu bir ilçe olan Pamukkale İlçesi’ne hizmet vermek adına var güçleriyle çalıştıklarını bildirdi. Başkan Örki, Ege Bölgesi’nde pazaryeri kavramının yıllardır süre gelen önemli bir alışkanlık olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın yıllardır süre gelen alışkanlıklarından olan pazaryerleri, ilçe halkımız içinde büyük önem taşıyor. Halkımızın biz yerel yönetimlerden öncelikli beklentilerinden birini oluşturan pazaryerlerinin sayısının bakımı, onarımı ve temizliğine de büyük önem gösteriyoruz. İlçemizde bulunan 61 mahallemizde haftanın 7 günü pazar kuruluyor. Belediyemiz ekiplerince, mevcut 20 kapalı pazaryerimizle birlikte toplam 41 semt pazarımız, öncesinde ve sonrasında özenle temizlenerek, halkımızın hijyenik ortamda alışveriş yapmaları sağlanıyor. Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini dikkate alarak, pazaryerlerimizde daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapılabilmesi için düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“PAMUKKALE BİZİM EVİMİZ BİLİNCİYLE HAREKET EDİYORUZ”

 

Pamukkale Belediyesi’nce mahallelerde kurulan semt pazarları dağıldıktan sonra, temizlik ekiplerince biriken atıklar derhal toplanıyor. Çöplerin toplanması ve süpürülmesinin ardından, yerler deterjanlı su ile yıkanarak, pazaryerlerinde oluşabilecek kötü koku için önlem alınarak, bir sonrası kullanıma hazır hale getiriliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pazaryerlerinde temizlik ekiplerimizce, temizliği yapılıyor. Temizlik işine ayrı bir özen gösteriyoruz ki, hem görüntü açısından olumsuzluğun önüne geçiyoruz, hem de sağlıklı bir ortamın devamlılığını sağlıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, Pamukkale bizim evimiz bilinciyle hareket ederek, tüm sokak, caddelerle birlikte, vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarının temizliğine de büyük önem gösteriyoruz” diye konuştu.

 

PAMUKKALE’DE PAZARYERLERİ

 

Pamukkale İlçe sınırları içerisinde; Pazartesi günleri, Çamlık, Deliktaş, Zeytinköy, Küçükdere; Salı günleri, İncilipınar, Aktepe, Topraklık, Goncalı, Cankurtaran, Yeniköy, Uzunpınar, Kurtluca; Çarşamba günleri, Dokuzkavaklar, Kuşpınar, Kervansaray, Develi, Pamukkale, Kınıklı; Perşembe günleri, Karşıyaka, Pelitlibağ, Karahayıt, Irlıganlı, Pınarkent, Gölemezli, Cumhuriyet, Akhan, Gökpınar; Cuma günleri, Anafartalar, Kayıhan, Belenardıç, Gözler, Akdere, Güzelpınar, Akköy, Korucuk; Cumartesi günleri, Fatih,  Dokuzkavaklar, Kuruçay, Kocadere, Güzelköy; Pazar günleri de Pelitlibağ, Bağbaşı, Karakova mahallelerinde semt pazarları açılıyor.

PAMUKKALE’DEPAZARYERLERİTERTEMİZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle