MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’DE RALLİ HEYECANI BAŞLADI

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE’DE RALLİ HEYECANI BAŞLADI
PAMUKKALE’DE RALLİ HEYECANI BAŞLADI

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası'nın işbirliğiyle düzenlenen Pamukkale Rallisi heyecanı başladı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda verilen start ile başlayan heyecan Akvadi ve Pamukkale’deki özel seyirci etabıyla devam etti. Başkan Osman Zolan ve Başkan Avni Örki’nin de yardımcı pilotluk yaptığı ralli renkli görüntülere sahne oldu. Dev organizasyon bugün (01.09.19) yapılacak olan Horoz ve Hierapolis etaplarıyla tamamlanacak.

01 September, 2019, Sunday 09:23 3055
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Denizli Ticaret Odası'nın destekleri, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun onayı ve Ege Otomobil Sporları Kulübü'nün sportif organizasyonuyla yapılan Pamukkale Rallisi başladı. Ülke genelinde çok önemli sürücülerin katıldığı Pamukkale Rallisi’nin sembolik startı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda verildi. Programa AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun her türüne destek verdiklerine ifade ederek, “Pamukkale gibi bir değeri Dünya’ya tanıtmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Pamukkale Rallisi bunların en önemlilerinden biri. Buraya ülkenin çok önemli pilotları geliyor. Amacımız bu tür etkinliklerle Denizli’ye ve Pamukkale’ye gelen turist sayısının artmasını sağlamak. 2 gün boyunca Denizli Pamukkale Rallisi ile adrenalin dolu anlara sahne olacak. Bu etkinlikte bize destek veren başta Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

PAMUKKALE TURİZMİN LOKOMOTİFİDİR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “Pamukkale Rallisi’ne emek veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibiyle tüm paydaşlara teşekkür ederim. Denizli yerli ve yabancı turizm alternatiflerinin çoğaldığı bir şehir. Bu kente turist olarak gelecek olanlar Denizli Kayak Merkezi’nden, Denizli Teleferik’e, Pamukkale’den Karahayıt’a kadar bir çok alternatife sahip. Pamukkale turizmin lokomotifidir. Pamukkale’nin adını hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya duyurmak için yapılacak her şeye biz destek vermeye hazırız. Bu ralliyi gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum. Rallinin kazasız belasız tamamlanmasını temenni ederim” dedi. Konuşmanın ardından 40 aracın katıldığı Pamukkale Rallisi’nin startı protokol üyeleri tarafından verildi.

AKVADİ ŞENLENDİ

Ralli araçlarının yoğun ilgi çektiği startın ardından program Akvadi’deki özel seyirci etabı ile devam etti. Pamukkale Rallisi’nin Akvadi özel seyirci etabı ile ilgili Pamukkale Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ralli alanının hemen yanında kurulan çocuk oyun alanlarında çocuklar eğlenceli zaman geçirme imkanı buldu. Yüz boyama, halat çekme yarışı, palyaço ve Havicat-Karagöz gösteri ile birlikte çeşitli ikramlarla çocukların yüzleri güldü. Aynı alanda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Sanatçısı Işıl Koç, vatandaşlara müzik ziyafeti çekti. Akvadi Parkı’nda Pamukkale Rallisi’ne katılan araçların gösterileri de büyük ilgi gördü.

PAMUKKALE ÖZEL ETABI TOZU DUMANA KATTI

Pamukkale Rallisi’nde heyecan Pamukkale’deki seyirci özel etabıyla devam etti. Pamukkale Güney Kapısı girişindeki özel olarak hazırlanan alanda araç sürücüleri hünerlerini sergilerken adeta tozu dumana kattılar. Denizli protokolü de bu etaba büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Pamukkale Özel Etabı’nda ralli araçlarına binerek yardımcı pilot oldu, adrenalin dolu anlar yaşadılar.  Renkli görüntülerin yaşandığı etap, çok sayıda ralli sever ve beyaz cennete gelen turistler tarafından ilgiyle izlendi.

RALLİ HEYECANI DEVAM EDECEK

Pamukkale Rallisi, Pazar günü koşulacak etaplarla devam edecek. Sabah 10.13’de Hierapolis etabında 40 araç ve sürücüsü en iyi zamanı elde edebilmek için mücadele edecek. Horoz etabı ve Pamukkale etapları ile devam edecek olan heyecanda dereceye girecek olan pilotlar Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Pamukkale Rallisi, Pamukkale’de gerçekleşen balon ve yamaç paraşütünden de izlenebilecek olması nedeniyle ilklerin yaşanacağı bir etkinlik olacak.

PAMUKKALE’DERALLİHEYECANIBAŞLADI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü
Deneyap Denizli ilk mezunlarını verdi
Saman yüklü kamyon yangın sonrası kullanılamaz hale geldi
Giriş katında başlayan yangın evi küle çevirdi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı

Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle