MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Pamukkale’den 3 sporcu milli takım vizesini aldı

Ana SayfaSporPamukkale’den 3 sporcu milli takım vizesini aldı
Pamukkale’den 3 sporcu milli takım vizesini aldı

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar büyük bir başarıya imza attı. İspanya’da yapılacak olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’nda mücadele edecek sporcular Türk milli takımına girme hakkını elde etti. Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Spora verdiğimiz desteğin karşılığını milli takıma giden sporcularımızın Pamukkale’mize yaşattığı gururla alıyoruz” dedi.

13 April, 2022, Wednesday 06:13 1320
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesporlu sporcular çeşitli branşlarda başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Mavi-beyazlı kulübün dart branşındaki sporcuları 7 ile 11 Nisan 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda yapılan Şehit Demet Sezer Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak müsabakalarında boy gösterdi. 12 sporcuyla müsabakalarda yer alan Pamukkale Belediyespor’da 3 sporcu milli takıma gitme hakkını elde etti. 2021-2022 sezonu boyunca elde edilen derecelerin değerlendirildiği sıralamaya göre Pamukkale Belediyespor’dan 3 sporcu ay-yıldızlı formayı giymeye hak kazandı. Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye genelinde 1. sırada bulunan Zehra Gemi, Genç Kızlar’da ikinci durumda olan Ceylin Ataş ve Yıldız Erkekler Türkiye 2’si olan Harun Salih Turgut milli takım sevinci yaşadı. Bu sporcular Türkiye’nin de mücadele edeceği ve 11 ile 17 Haziran 2022 tarihleri arasında İspanya’nın Benidorm şehrinde yapılacak olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’nda ay-yıldızlı formayı giyecekler. Antalya Kemer’deki 5. Ayak müsabakalarında Pamukkale Belediyesporlu Ömer Türkarslan Minikler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Yine aynı organizasyona mavi-beyazlı kulüp adına katılan Ayşe Bodur ise kadınlar kategorisinde bir ikincilik ve bir üçüncülük elde ederek, kadınlar genel sıralamada Türkiye üçüncülüğüne yükseldi. Sezonun son turnuvası olan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 6. Ayak müsabakaları ise Mayıs ayında gerçekleşecek.

“Sporcularımızla gurur duyuyoruz”
Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyespor’un 13 branşta aktif olarak yer aldığını ifade ederek, “Biz gençlerin spor yapmasına olanak sağlamayı amaçlıyoruz. Bu gençlerimizin başarılı olup milli takım seviyelerine yükselmeleri ise bizleri mutlu ediyor. Çeşitli branşlarda 10 milli sporcumuz bulunuyordu. Son olarak dart branşında 3 sporcumuzun daha milli takıma davet etmesi bizleri gururlandırdı. Sporcularımız İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda hem Pamukkale’mizi, hem Denizli’mizi hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerdir. Spora verdiğimiz desteğin karşılığını milli takıma giden sporcularımızın Pamukkale’mize yaşattığı gururla alıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak daha çok çocuk ve gencimizin spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla tesisleşme konusunda dev adımlar atmaya devam ediyoruz. Amacımız, turizm, tarih ve tarım ilçesi olan Pamukkale’mizi spor ilçesi haline getirmek” dedi.

Pamukkale’den3sporcumillitakımvizesinialdı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı

Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu

Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu

Yılmaz Vural amatör spor kulüplerine destek için Merkezefendi’de

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle