MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’NİN TANITIMINA HIZ VERİLDİ

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE’NİN TANITIMINA HIZ VERİLDİ
PAMUKKALE’NİN TANITIMINA HIZ VERİLDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin tanıtımına katkı verecek projelere imza atmakla birlikte, ulusal ve uluslararası tv kanallarında Pamukkale’yi anlatmayı sürdürüyor. Başkan Örki, “Pamukkale ismini duymayan, bilmeyen kalmadığı gibi, gelmeyen de kalmasın. Bu amaçla ilçemizin tanıtımına büyük önem veriyoruz” dedi.

10 September, 2019, Tuesday 12:36 2595
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz haftalarda, Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig yayıncı kuruluşu olan Bein Sports’ta yayınlanan ve Nazlı Canyurt’un hazırlayıp sunduğu Futbolun Şehirleri programına konuk oldu. Her açıdan Pamukkale’yi anlatan Belediye Başkanı Örki, Pamukkale’de turizmle sporu bir araya getirecek projelerini anlattı. “Pamukkale’miz muhteşem bir kent. Çok da büyük” diyen Başkan Örki, “Pamukkale deyince insanların aklına sadece doğa harikası beyaz travertenler geliyor ama Pamukkale’miz uçtan uca 76 km, 345 bin nüfusu ile hakikaten dolu dolu, her şeyi içinde barındıran bir ilçe. Tarımı içinde, turizmi içinde, sanayisi içinde, eğitimi içinde, sağlık tesisleri içinde gerçekten Allah’ın bir lütfu diyorum ben buraya. Bizimde yerel idareciler olarak buraya çok iyi gözle bakmamız gerekiyor. Buranın kültürel bir mirası da var binlerce yıl öncesinden. Tiyatrolarımız, metropollerimiz, travertenlerimiz, Karahayıt’ımız var. Karahayıt’ta termal şifalı sularımız var. En son yapılan araştırmalarda Avrupa’da zirveye oynuyor buradaki şifalı sularımız” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÖRKİ, “KÜRESEL ÇAPTA BİR SPOR MERKEZİ HAYALİNİ KURMALIYIZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’nin sadece bir turizm kenti değil, tarihi, kültürü, sporu buluşturan bir şehir haline dönüştürme hayalinde olduklarını belirtti. Başkan Örki, “Ben sadece ve sadece Denizlisporluyum. Başka takımı tutmuyorum. Denizlispor benim için bir vazgeçilmez. Bugünlerde bizi çok mutlu ediyor. Ama yense de yenilse de biz hep kendi takımımızla birlikteyiz” diye konuştu. Belediye Başkanı Avni Örki, “Burası tarihten bu yana huzurlu insanların yaşadığı kent olarak ayakta kalmış. Dünyanın dört bir yanından insanlar buraya kültüre, spora gelmiş. Biz de diyoruz ki neden Denizli şu anda, bundan yüzyıllar öncesi özelliklerine kavuşmasın. Bir Amatör Sporlar Kompleksi yapsak, bunu profesyonel takımlarında kamplarını yapabilecekleri bir yer haline getirsek. Yeterince otel kapasitemiz var, doğal ve tarihi güzelliklerimiz var. Gelen sporcuların ruhen ve bedenen kendilerini güçlü hissederek buradan ayrılmalarını sağlayabilecek bir tesisleşme hayalinin peşindeyiz. Karahayıt bölgemizdeki termal şifalı sularımızın bir çok rahatsızlığa ve rahatsızlığı olmasa da vücudun daha dinç, daha güçlü olması içinde bir çok faydası olan bir alan. Biz gelen sporcularımıza bu imkânlarımızdan yararlandırmak istiyoruz” dedi.

 

HER ŞEY İNSANLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN

 

Son yerel seçimlerle birlikte göreve başladığını ifade ederek, şanslı bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Örki, “Bu bölgenin üzerinde onlarca balon havalanır, paraşütler havalanır. Bu imkânlar dünyanın hiçbir yerinde olmayan imkânlar ve bu imkânlarla birlikte Denizlispor’umuzun şu andaki başarılı gidişiyle birlikte bu enerjiyi de arkamıza aldık. Ben şanslı bir belediye başkanıyım. Son yerel seçimlerle birlikte göreve başladım. Başkanlığım dönemime denk gelen Denizlispor’umuzun Süper Lig’e çıkmış olması bizim için çok büyük avantaj. Koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerlememizi sağlayacak. Diğer bir konu içinde bulunduğumuz alan yıllık 2 milyon civarında insanı buraya çekiyor. Hedefimiz bu yılsonuna kadar 2,5 milyon insanın buraya gelmesini sağlamak. 2,5 milyon insan Denizli’mize gelmesini avantaja çevirmemiz gerekiyor. Küresel çapta bir spor merkezi hayalini kurmalıyız kendi ilimiz ve ilçemizle alakalı. Bunu yapabilecek güce de sahip olduğumuzu düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Denizlispor’umuza ve sporun diğer alanlılarına yılarca zaten büyük destek veren bir kişidir. Şimdi de onun enerjisi, geçmiş tecrübeleri, hayalleri ile bizim enerjimizi hayallerimizi harmanladığımızda neden olmasın diyoruz. Her şey, Pamukkale’mizi insanların daha da mutlu yaşadığı bir kent haline getirmek için” ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE’NİNTANITIMINAHIZVERİLDİ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı
DEMİOSB’de “Meslek Liseleri / Mesleki Eğitim Merkezlerinde Talaşlı İmalat” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi
Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor
Kaza riski oluşturan noktalar için çalışmalara başlanıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle