MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’DE KIŞ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Ana SayfaKültür SanatPAMUKKALE’DE KIŞ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDİYOR
PAMUKKALE’DE KIŞ DÖNEMİ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesinin her yaştan Pamukkalelinin ilgisini çeken kurslarında çalışmalar devam ediyor. 24 ayrı dalda yapılan kurslarda yüzlerce vatandaş ilgi duyduğu konularda kendilerini geliştirme imkânı buluyor.

07 December, 2022, Wednesday 15:21 985
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Belediyesinin her yaştan Pamukkalelinin ilgisini çeken kurslarında çalışmalar devam ediyor. 24 ayrı dalda yapılan kurslarda yüzlerce vatandaş ilgi duyduğu konularda kendilerini geliştirme imkânı buluyor.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların ilgi gösterdiği her konuda kurslar açmaya devam ediyor. “Pamukkale’de Kurs Zamanı” adıyla yaz ve kış dönemi olmak üzere 2 farklı dönemde yıl boyu süren kurslarda kış dönemi çalışmaları devam ediyor. Başta İngilizce ve Almanca dillerinde eğitimlerin verildiği yabancı dil kurslarının yanında bağlama, halk oyunları, keman, gitar, makrome, ebru-ahşap boyama, kadınlara yönelik el sanatları, geleneksel el nakışları, giyim teknolojileri, etkili ve hızlı okuma teknikleri, dekoratif el sanatları, satranç ve zeka oyunları, takı tasarım, işaret dili, diksiyon, elde kordon işi, sumak dokuma, ekopsi, tığ örgü çanta yapımı, akrilik boyama, elde İnönü sim işi, rölyef şekillendirme ve temel ve mobil fotoğrafçılık kursları ile vatandaşlar istedikleri konularda eğitim alıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü’nün eğitmenleri ile Pamukkale Belediyesinin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binası başta olmak üzere Fatih Kapalı Pazar Yeri, Yunus Emre Mahalle Konağı ve İncilipınar Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Kurs Merkezi’nde yapılan kurslarda yaklaşık 800 kişi eğitim alıyor.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Pamukkale Belediyesinin kurslarına katılan vatandaşlar kendilerine sağlanan imkân için Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ettiler. İngilizce Kursu’na katılan emekli bankacı Ayşen Araduman, “Çok güzel bir ortamda faydalı çalışmalar yapıyoruz. Burada öğrendiklerimi gerek günlük hayatta, gerekse seyahatlerim esasında, ayrıca çocuklarımla daha iyi bir iletişim kurabilmek için kullanıyorum. Bu kursta her yaş grubundan insan var. Belediyemize bu kurslar için teşekkür ediyorum” dedi. Elde kordon işi kursuna katılan Fatma Yazıcı ise “Bu kursta iğne oyası, tel kırma gibi değişik el sanatlarını öğreniyoruz. Bu sanatlarını ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirme, onlar için bir meslek edinme hatta satışını yapacak duruma gelmelerini sağlayan durumlara kadar ilerleyen bir sürecin öncülüğü oluyor. Bu kurslar için Pamukkale Belediyesine ve başkan Avni Örki’ye teşekkür ederim” diye konuştu. Giyim teknolojileri konusunda kursa katılan Ayşen Göncü de “Bu kursa gelmekten çok mutluyum. Hem eğleniyoruz hem çok kaliteli vakit geçiriyoruz. Aynı zamanda öğrenirken de üretiyoruz. Bize bu imkânları sunan Pamukkale Belediye Başkanımıza, belediyemize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” derken, işaret dili kursiyerlerinden Merve Meydan, “24 yaşındayım, hemşireyim. Hastalarım, işitme engelli olabiliyor, bu yüzden kursa geliyorum. Öğretmenlerimiz bizlere çok yardımcı oluyorlar. Pamukkale Belediyesine ve başkanına çok teşekkür ediyorum” dedi. Kağıt rölyef şekillendirme kursiyeri Şebnem Armandar da, “İstanbul’da yaşıyorum geçici süreyle Denizli’ye geldim. Burada boş zamanlarımı değerlendirmek adına bu kursa geliyorum. Sayın Belediye Başkanı Avni Örki’ye böyle imkân sunduğu için çok teşekkür ediyorum. Bu kurs sayesinde Denizli’nin kültürünü öğrenme fırsatı yakaladım, hem Denizli halkını tanıyorum hem kültürünü öğreniyorum” dedi.

KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki her dönem yoğun ilgi gören kursların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, “İlçemizde özellikle kadınlara ve gençlere yönelik açılan kurslarımıza ilgi çok yoğun oluyor. Pamukkale’de Kurs Zamanı adıyla 2022-2023 döneminin kış bölümü için açtığımız kurslarımız 24 farklı dalda gerçekleşiyor. Bu kurslarımıza kış döneminde yaklaşık 800 vatandaşımız katılıyor. Bu kurslar sayesinde kimi vatandaşımız yabancı dil öğrenirken, kimileri de el sanatları konusunda kendisini geliştiriyor. Pamukkale Belediyesi olarak bu kurslarımız devam edecek. Kurslarımıza ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor

MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK

Büyükşehir ile yerel ürünler güçlü markalara dönüşüyor

Yarıyıl şenliği ile Beyağaçlı çocuklar eğlenceye doyacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle