MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE’DE PATİFEST RÜZGÂRI ESTİ

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE’DE PATİFEST RÜZGÂRI ESTİ
PAMUKKALE’DE PATİFEST RÜZGÂRI ESTİ

Pamukkale Belediyesi, Denizlili hayvan severleri “Denizli Patifest 2022”de buluşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Can dostlarımız ve onları sahiplenen güzel insanlarla festivalde bir araya geldik. İçinde bulunduğumuz alanı ‘Patipark’ haline getirmek istiyoruz” dedi.

26 September, 2022, Monday 11:31 735
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesi, Denizlili hayvan severleri “Denizli Patifest 2022”de buluşturdu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Can dostlarımız ve onları sahiplenen güzel insanlarla festivalde bir araya geldik. İçinde bulunduğumuz alanı ‘Patipark’ haline getirmek istiyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi ile Sempati Hayvanları Koruma Derneği iş birliği ile düzenlenen “Denizli Patifest 2022” hayvan dostlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Akutpark’ta düzenlenen festival, Denizlili rock grubu Kafadenk’in konseriyle başladı. Festival kapsamında birbirinden güzel yarışma ve etkinliklerle hem can dostları hem de hayvan dostları güzel bir gün geçirdi. Çeşitli türlerdeki köpekler aksesuar ve kıyafetleriyle renkli görüntüler ortaya koydular. Pati Festivali’ne katılım yoğun olurken, festival amacına ulaşarak, sokak hayvanlarına da destek sağlandı.

“PATİ PARK” MÜJDESİ GELDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Burada can dostlarımızla bir aradayız. Festivalimizin üçüncüsünü düzenlerken, geçen senelerde tanıştığımız can dostlarımızla da karşılaşıyoruz. Geçen yıl tanıştığımız can dostlarımızın bu yıl, yavrularıyla, çocuklarıyla gelmeye başladığını gördük bu da ayrı mutlu etti bizi. Bugün keyifli bir ortamı güzel bir katılımla paylaştık. Festivalimize katılan tüm hayvan dostlarına teşekkür ediyorum” dedi. Hayvan severlere müjde veren Başkan Örki, “Festivali düzenleme amacımız evlerinde, apartmanlarında can dostlarıyla bir arada yaşayan, can dostlara kucak açıp bakan vatandaşların birbirleriyle tanışarak, kaynaşmalarına ortam hazırlamaktı. Bugün halk ozanı Neşet Ertaş’ın ölüm yıl dönümü. Büyük ozan türkülerinde bile hayvan sevgisine değiniyor. Bu coğrafyayı birlikte paylaşıyoruz. Aynı havayı birlikte teneffüs ediyoruz ve bu paylaşımı hakça adaletli bir şekilde yapabiliriz diye bu mesajı vermeye çalıştık. İnsan olarak bizim üzerimize düşen vazifeler var. Dinimiz bize emretmiş ki hayvanlara iyi bakacağız. Kültürümüz bize emretmiş ki karıncayı bile incitmeyeceğiz. Ozanlarımız öyle bir hassasiyet koymuş ki ortaya nerede bir yük taşıyan hayvan görsem o yük benim sırtımda hissederim demiş. O zaman bizim özümüzde benliğimizde hayvanlara iyi davranmak yatıyor. Olabildiğince bu sevgi iklimini, bu iyilik iklimini halka halka her yere yayalım istedik. Aynı zamanda da yerel yönetimler olarak sokaklarda yaşayan hayvanların bakımı ve rehabilitasyonu da görevlerimiz arasında. Bu festivali yaptığımız parkımızı PATİPARK haline getirme projemiz var. Bunu da hayata geçirerek can dostlarımıza yönelik projemizi hayata geçirmek istiyoruz.

İnşallah keyifli bir atmosferi önümüzdeki sene daha keyifli bir şekilde sürdürmeyi planlıyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HAYVAN DOSTLARINDAN PAMUKKALE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

“Denizli Patifest 2022”ye katılan hayvan dostları Pamukkale Belediyesinin etkinliğinden çok memnun kaldıklarını belirterek, festivalin devamını beklediklerini söylediler. Hayvan severlerden Gamze Ateş, Zehra Kantekin ve Kubilay Özcan Pati Festivalinde hem can dostları hem de hayvan severlerin birbirleriyle gelerek, güzel bir sosyalleşme ortamı yaşadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesine ve hayvan derneklerimize teşekkür ediyoruz. Üç yıldır hep geliyoruz bu festivale. Güzel bir amacı olması yanında çok güzel bir gün geçirmemize ortam hazırlanmış. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” dediler. Etkinlik sonunda yarışmalarda dereceye giren can dostları ve sahiplerine madalyaları verilirken, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye de plaketle teşekkür edildi.

 

 

pamukkalebelediyesihayvansever
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle