MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Pamukkale’de üst yapı çalışmaları hız kazandı

Ana SayfaDenizli GündemPamukkale’de üst yapı çalışmaları hız kazandı
Pamukkale’de üst yapı çalışmaları hız kazandı

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının hızlandığı Pamukkale’de Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet Mahallesi’nin üst yapı çalışmasının tamamlandığını müjdeleyerek “Bir mahallemizi daha tozdan çamurdan kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

31 July, 2023, Monday 11:58 753
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının hızlandığı Pamukkale’de Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhuriyet Mahallesi’nin üst yapı çalışmasının tamamlandığını müjdeleyerek “Bir mahallemizi daha tozdan çamurdan kurtarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, Fatih, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerinin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde de üstyapı çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde üstyapı çalışmalarını en hızlı şekilde tamamlayan Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde Şubat ayında başlayan üstyapı çalışmalarında toplam 107 sokakta, 37 bin 400 metrekare yol parke, 8 bin 500 metrekare kaldırım parke taşı ile 10 bin 250 metre bordür imalatı yapıldı. Pamukkale Belediyesi’nin mahallerinde başlattığı üstyapı çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Tamer Nalcı, “Mahallemizde üstyapı çalışmaları iki ekiple gerçekleştirildi. Böylelikle çok hızlı bir ilerleme oldu. Sokaklarımız artık tertemiz. Herkes çok memnun tozdan çamurdan kurtulduk. Pamukkale Belediyemiz mahallemize birçok hizmette bulundu. Hizmetlerden çok memnunuz. Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinden ve Yasemin Dural da “Bir ev kadını olarak tozdan mutlu değildik. Bu yüzden sokaklarımızda gerçekleşen üstyapı çalışmalarından çok memnunuz. Bizim için çok iyi oldu. Hizmetlerinden dolayı Avni Örki Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Örki “Pamukkale için var gücümüzle çalışıyoruz”
Pamukkale’nin her bir köşesini nakış nakış işlediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise “Göreve geldiğimiz günden bu yana dediğimiz gibi Pamukkalemiz çok güzel. Ama biz daha da güzel bir Pamukkale için var gücümüzle çalışıyoruz. Denizli’nin en büyük ilçesiyiz. En eski yerleşim alanları ilçemiz sınırları içerisinde. Yüzölçümü açısından çok büyük, coğrafi yapı açısından da çok farklılık gösteren bir ilçeye sahibiz. Hedefimiz ilçemizin bir ucundan diğer ucuna her bir köşesini aynı güzelliklere kavuşturmak. Bunun içinde, Büyükşehir Belediyemizin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerimizde üstyapı çalışmaları ile mahallelerimizi bir bir güzelleştiriyoruz. Tozdan, çamurdan kurtarıyoruz. Sokaklarımızda asfalt çalışması, kilit parke çalışması gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Cumhuriyet Mahallesi de üstyapı atağı bünyesinde olan mahallelerimizden idi. Çalışmalarımızı ivedilikle gerçekleştirerek tamamladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
(KK-MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi

Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde

Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle