MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAÜ’de Uzaktan & Çevrim İçi Mesleki Gelişim Programları Başlıyor

Ana SayfaDenizli GündemPAÜ’de Uzaktan & Çevrim İçi Mesleki Gelişim Programları Başlıyor
PAÜ’de Uzaktan & Çevrim İçi Mesleki Gelişim Programları Başlıyor

Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Teknokent ev sahipliğinde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekleri ile gerçekleştirilecek programların 7-14 Mart tarihleri arasında başvuruların alınacak. İstihdam odaklı Mesleki Gelişim Programlarının tanıtım toplantısı Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın katılımı ile Pamukkale Teknokent’te gerçekleştirildi.

07 March, 2023, Tuesday 09:42 566
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Afet bölgelerinde yaşayan gençlere öncelik verilecek olan ve tüm gençlere açık olan uzaktan/çevrim içi mesleki gelişim programları Pamukkale Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firmalar tarafından 7-14 Mart tarihleri arasında başvuruları gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek mesleki gelişim programlarının tanıtım toplantısına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Ovalı, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Aydınlı, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, programa destek veren Pamukkale Teknokent firmaları temsilcileri katıldı.

Çoğunluğu yazılım eğitimleri olan ve 28 farklı alanda 1000 kişiye verilecek mesleki eğitim programları sonunda başarılı olanlar da Pamukkale Teknokent’te yer alan firmalarda istihdam fırsatı yakalayacak.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ise 2022-2023 yılları çalışma teması “Genç İstihdamı” kapsamında mesleki eğitim programlarına destek verecek.

Rektör Kutluhan: “Teknokentler genç girişimcilerin hayata giriş kapısıdır.”

Ana fikri sektör uzmanları tarafından gençlere eğitimler verilmesi üzerine planlanan amacının gençlere istihdam kazandırmak olarak planlanan Türkiye’deki en kapsamlı eğitimlerinden biri olan mesleki eğitim programlarının tanıtım toplantısında konuşma yapan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları aktardı: “Üniversitemizin Teknokenti aynı zamanda şehrimizin teknokenti. Şehrimizde ticaret odası, sanayi odası, ihracatçılar birliği, ticaret borsası olmak üzere dört adet odamız mevcut. Büyükşehir belediyemiz de teknokentimizin ortağıdır. Dolayısı ile Pamukkale Teknokent Denizli’yi temsil etmektedir. Pamukkale Teknokentimiz ve GEKA destekleri ile yapılan bu çalışmadan hayırlı sonuçlar alacağız inşallah. Bu çalışma devrim niteliğinde bir çalışmadır. Şu anda ülkemizde yaşanan depremlerin acıları çok taze ama hayat da devam ediyor. Bizler de dahil olmak üzere hepimize bu tür çalışmalar gayret veriyor. Hayatın devam ettiğini ve yapılabilecek işlerin bir an önce yapılması gerektiğinizi gösteriyor. Bu çalışmanın en hoşuma giden kısmı planlanan eğitimler online olarak gerçekleştirilecek. Online eğitimin ardından başarılı olan gençlerimize ise istihdam şansı verilecek. Teknokent bünyesindeki firmalarımızın bu çalışmaya destek vermesi bizler için büyük önem taşıyor. Hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Teknokent ne iş yapar sorusuna en güzel cevaptır bu tür çalışmalar. Teknokentler genç girişimcilerin hayata giriş kapısıdır. Dünyanın en önemli konusu da yazılımdır. Eğitimler kapsamında 28 farklı dalda yazılım ağırlıklı eğitimler verilmesi bu noktada çok anlamlı olacaktır. Her birinize çok teşekkür ediyorum, hayırlı olmasını diliyorum.”

Eğitim programına destek veren Pamukkale Teknokent Firmaları: Camart, Funika Games, Karegraf, Kodpit, Kapsül Dx, Lab2023, Lider Yazılım, Medya İkon, Net İnternet, NCT, Tugay, Üzüm, Vulpis, Media Sponsoru R10.Net.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tatık mahalle ziyaretlerine devam ediyor
BAŞKAN ERTEMUR; “HER ÇOCUĞUMUZ, GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR”
Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Tatık mahalle ziyaretlerine devam ediyor

BAŞKAN ERTEMUR; “HER ÇOCUĞUMUZ, GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR”

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle