MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Rektör Kutluhan TEKNOFEST’23’te PAÜ’yü Başarı İle Temsil Eden Takımlarla Bir Araya Geldi

Ana SayfaDenizli GündemRektör Kutluhan TEKNOFEST’23’te PAÜ’yü Başarı İle Temsil Eden Takımlarla Bir Araya Geldi
Rektör Kutluhan TEKNOFEST’23’te PAÜ’yü Başarı İle Temsil Eden Takımlarla Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan TEKNOFEST’23’te Pamukkale Üniversitesi’ni temsil eden finalist takımlar ve takımların danışman öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

01 June, 2023, Thursday 10:08 806
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan TEKNOFEST’23’te Pamukkale Üniversitesi’ni temsil eden finalist takımlar ve takımların danışman öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

PAÜ Merkez Yemekhaneleri Turuncu Salon’da düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt, Pamukkale Teknokent Genel Müdür Vekili Doç. Dr. İsmail Ovalı, idari yöneticiler, takım danışmanı öğretim üyeleri ile takım üyeleri öğrenciler katıldı.

Rektör Kutluhan: “Bir defa başarıya doğru yol almış takımlarımızın o yolda daha da ilerlemesi gerekiyor”

Yarışmacı öğrencilere desteklerin artacağını, ihtiyaç olunan konularda Pamukkale Üniversitesi olarak yardımcı olunacağını belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:  “Bundan sonraki TEKNOFEST yarışmalarında daha fazla katılım olmasını istiyoruz. Takımlarımızın ilerlemesi, ikinci olanın birinci olması, sıralamaya giremeyenin sıralamaya girmesi bizler için büyük önem arz etmekte. Bir defa başarıya doğru yol almış takımlarımızın o yolda daha da ilerlemesi gerekiyor. Onlara ve danışman hocalarına ekip ve ekipman desteği verelim. Diğer konu ise, bu sene 49 takım vardı ama biz 12 takımla finale kaldık. Geçen sene 25 takım ile finale kaldık. Finale kaldığımız takım oranı yüksekse, ödül alma oranımız da yükseliyor. TEKNOFEST’e uluslararası bir boyut kazandırıldı. Uluslararası boyut da kazanınca takım sayısı ve proje sayısı artınca mecburen kalitenin de gelişmesi ve artmasını beklemekteyiz. Benim yol alan takımlar hakkında görüşüm bu şekildedir. Sonuçta biz hocalarımızla mevcut finale kalan bu 12 takımla gelecek sene de finale kalması bizim için çok önemlidir.”

Programda ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) desteği ve ilgili şartlar hakkında öğrencilere bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

Programda davetli katılımcılar olarak TEKNOFEST’23’te Pamukkale Üniversitesi’ni final yarışmalarında temsil eden 12 takım ve danışmanları ile 2023 TEKNOFEST’te Dikey İnişli Roket Yarışması Türkiye Birincisi Hazar Takımı üyeleri ve danışmanları; 2023 TEKNOFEST’te Elektrikli Araç Yarışmasında ALATAY isimli projeleriyle Kurul Özel Ödülünü kazanan ATAY Takımı üyeleri ve danışmanları; TEKNOFEST yarışmaları kapsamında düzenlenen 8. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF’23) buluş yarışmalarında “Kuvözler İçin Bir Termoelektrik Isı Pompası” adlı buluşuyla altın madalya kazanan Dr. Öğretim Üyesi Osman Yeler; ISIF’23 buluş yarışmasında “Nano Katkılı Biyopolimer Yangın Söndürücü Toplar” adlı buluşlarıyla gümüş madalya kazanan buluş sahipleri Doç. Dr. Arzum Işıtan ve Dr. Öğretim Üyesi Mine Sulak; buluş yarışmasında “Revizyon Total Diz Arto Plastisi İçin Bir Aralayıcı (Speysır) Blok” adlı buluşuyla bronz madalya kazanan Prof. Dr. Harun Reşit Güngör yer aldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ
Denizli Ata’sını karşılamaya hazırlanıyor
Başkan Çavuşoğlu’ndan Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yıldönümüne anlamlı mesaj
Güvenlik önlemleri alınmadan traverten taşıyan kamyona 25 bin lira ceza kesildi
Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı
İş için şehir dışına çıkan koca, döndüğünde evini boş buldu
Denizli'de ulaşım desteğinde başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor
Denizli’nin ocak ayı ihracatı 370 milyon dolar oldu
Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Zabıtadan erişilebilirlik denetimi

Araçta erkek cesedi bulundu

Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı

Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle