MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Siyah kuşak sahibi gelin damadı yerden yere vurdu

Ana SayfaMagazinSiyah kuşak sahibi gelin damadı yerden yere vurdu
Siyah kuşak sahibi gelin damadı yerden yere vurdu

Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

09 May, 2022, Monday 11:26 1162Denizli
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat nikah öncesi judo kıyafeti giyerek gösteri yaptı. Gösteride gelin, damadı yerden yere vurarak unutulmaz anların yaşanmasına neden oldu.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir nikaha imza atıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu siyah kuşak sahibi Judo antrenörleri Ümran Şahbal ve Talha Enes Arıoğlu, düzenlenen törenle dünya evine girdi. Aynı kulüpte spor yaparak tanışan 23 yaşındaki çift, 2013 yılından bu yana olan beraberliklerini nikahla taçlandırdı. Denizli protokolün de çağırıldığı nikah öncesi gelin ve damat salondakilere bir sürpriz yaptı. Damatlık ve gelinliklerinin üzerlerine judo kıyafeti giyen genç çift, kurulan minder üzerinde judo gösterisi yaptı. Gelinin damadı yerden yere vurarak yaptığı gösteri salondakilerin ilgi odağı olurken, unutulmayacak görüntüler ortaya koydu. Mini gösterinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikahla genç çift bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ derken törenin ardından tebrikleri kabul etti.

“Judo kıyafetleri ile güzel bir hazırlık yapmışlar”
Genç çiftin nikahını kıyan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapılan ilginç gösterinin farklı bir güzellik kattığını belirterek, "Allah'ım onları bir araya getirdi. Nikahlarını yaptık. Meslekleriyle ilgili olarak gelinlik ve damatlıklarını dizayn etmişler. Farklı bir güzellik oldu. Bunlar spora da katkı sağlayan hareketler ve davranışlar. Gençlerimizin spor yapmasını yönlendirme noktasında bu gösteri gayet güzel bir örnek olmuştur. Judo kıyafetleri ile güzel bir hazırlık yapmışlar ve yakışmışlar. Gelinlik ve damatlık farklı bir güzellik olmuş" ifadelerini kullandı.

“Misafirlerimize judoyu tanıtma adına küçük bir gösteri hazırladık"
Dünya evine giren milli judo antrenörü Talha Enes Arıoğlu da judonun hayatının en önemli yerinde olduğunu ve eşi ile birlikte aynı kulüpte tanıştığını söyleyerek, "Hayatımızın en önemli noktalarından birisi olan judoyu hayatımızın en güzel gününde temsil etmeye çalıştık. Eşim Ümran hocamla küçüklükten beri aynı hep birlikteyiz. Zaten uzun süredir beraberliğimiz vardı. Bu süre zarfında birçok gösterilere katıldık. Yani buradaki yaptığımız gösteriyi alışkınız. Değerli misafirlerimizin mesleğimizi olan judoyu biraz tanıtma manasında küçük bir gösteri hazırladık. İnşallah herkes memnun kalmıştır” diye konuştu.

“Gelinlikle zor ama güzel oldu"
Yaptıkları gösteriden memnun olduklarını anlatan Ümran Şahbal ise "İkimiz aynı mesleği yaptığımız için uzun süredir planlıyorduk. Gösteri maçı yaptık. Antrenmanlardan alışığız. Çok içime sinerek oldu. Yani çok güzel oldu. Zaten antrenmanlarda çok alışık olduğumuz için sorun olmadı. Sadece gelinlikle zor ama güzel oldu" şeklinde konuştu.

siyahkuşaksahibigelindamadıyerdenyerevurdu
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Güney Ege’den 5,75 milyar TL’lik yatırım hamlesi
Yoldan çıkıp ağaca çarpan araçtaki iki genç hayatını kaybetti
Yakaladığı 800 kiloluk dev orkinosu sevdiklerine ihram etti
Çameli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor
Okul müdürünü vuran kantincinin 17 yaşındaki oğlu aranıyor
Deneyimlerini üniversiteli gençlerle paylaştı
Trafiğe girmek istemeyen uyanık sürücüler polisin radarına takıldı
Denizli’de eski işyeri sahibi dehşet saçtı; 1 yaralı
Bir yılda 634 bin metreküplük su tasarrufu sağlandı
Kaymakam 2 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakan gören çınara pasta kesti
Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan caminin yüzde 80'ni tamamlandı
PAMUKKALE BELEDİYESİ PARKLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTI
Denizli Büyükşehir’den kadın girişimciler için “E-Ticaret Yolculuğu” eğitimi
Denizlili Arda kick boksta Dünya 3.’sü oldu
AYDEM Fen Lisesi’nden Küresel İklim Projesine Katılım
Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4'üncü şubesini Denizlilerin hizmetine sundu
Denizli'de trafik magandaları tek tek yakalanıyor
Denizli’de turistleri hedef alan hırsız yakalandı
Düğün hazırlığı sırasında tavanı çöken evde yaralanan 6 kişiden 5’i taburcu edildi
Denizli Büyükşehir, Fenerbahçe’yi sildi süpürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
MAGAZİN

Sezonun en erken açan Denizli Kayak Merkezi yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı

Çivril’de sinema günleri başladı

Metin Şentürk yurtlarda kalan öğrencilerle buluştu

Denizlililer 1970-80’lerin unutulmaz şarkıları ile coştu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle