MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Sulamada yüzde 50 indirim

Ana SayfaDenizli GündemSulamada yüzde 50 indirim
Sulamada yüzde 50 indirim

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, üreticilerin tarımsal sulamadaki enerji maliyetlerini azaltmak amacıyla 2023 tarımsal sulama tarifesinin tarımsal destek bütçesinden %50 oranında desteklenmesi kararı alındığını duyurdu. Şahin Tin; “İndirim uygulamaya girmiştir. Çiftçiye can suyu olacak bu müjdeyi vermekten kıvanç duyuyorum. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

26 April, 2023, Wednesday 14:35 575
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, üreticilerin tarımsal sulamadaki enerji maliyetlerini azaltmak amacıyla 2023 tarımsal sulama tarifesinin tarımsal destek bütçesinden %50 oranında desteklenmesi kararı alındığını duyurdu. Şahin Tin; “İndirim uygulamaya girmiştir. Çiftçiye can suyu olacak bu müjdeyi vermekten kıvanç duyuyorum. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Baklan ilçesini ziyaret etti. Baklan ziyareti dahilinde Boğaziçi, Çataloba, İcikli ve Konak Mahallelerinde ve Baklan merkezde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin’e Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Başkanı Tamer Şen ve partililer eşlik etti.

“Çiftçimizin yüzü gülsün istiyoruz”
Şahin Tin, sulama sezonu arefesinde üreticileri mutlu edecek bir müjdeyi daha paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan 2023 tarımsal sulama tarifesinin tarımsal destek bütçesinden %50 oranında desteklenmesine ilişkin kararı duyuran Milletvekili Tin; “Çiftçilerin yüzü gülsün diye gayret ettiklerini söyledi. Şahin Tin; “Çiftçilerimizin girdi maliyetlerini azaltmak için gerekli olan tüm adımları kararlılıkla atıyoruz. Üretimin güçlenerek sürmesi, tarım sektörünün daha güçlü geleceğe ilerlemesi çok önemli. Tarım kenti Denizli'mizde üreticilerimize devletimizin tüm imkânlarını seferber etmeye, küresel daralmanın yol açtığı zorlukları hep birlikte bertaraf etmeye gayret ediyoruz” dedi.

“Destek bizden, üretim sizden”
Baklan İlçe ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanlığında yol arkadaşları ile buluşan Milletvekili Şahin Tin, burada yaptığı konuşmada, “ Çiftçilerimizden gelen talepler konusunda son derece hassas bir yaklaşım sergiliyor, seri çözümler üretiyoruz. Çiftçilerimizin tarımsal sulamadaki enerji maliyetlerini azaltmak gayesiyle yeni ve önemli bir adımı daha attık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 tarımsal sulama tarifesinin tarımsal destek bütçesinden %50 oranında desteklenmesi ilişkin karar alındı. Böylece çiftlilerimizin sulama birlik ve kooperatiflerine ödeyecekleri su hizmet bedelinin yarısını devletimiz çiftçilerimiz adına karşılayacak. Alınan kararla 2023 yılı su kullanım hizmet bedeli bir önceki yılın seviyelerinin altına inmiş oluyor. Çiftçilerimize hayırlı olsun, bereket getirsin. Destek bizden, üretim sizden” diye konuştu.
(MB-E)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu

Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı

Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet

Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle