MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Ana SayfaDto“TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”
“TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı (YEP)’nın 2019 Yapısal Dönüşüm Adımları’nın, bütünüyle piyasaları kapsayıcı nitelikte olduğunu, yerinde tespit ve çözüm önerileriyle şekillendirildiğini görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Başkan Erdoğan, “Bakanımızın kamuoyuyla paylaştığı Yeni Ekonomi Programı’nın 2019 Yapısal Dönüşüm Adımları’nın takipçisi ve destekçisi olacağız. Denizli iş alemi olarak, piyasaların ihtiyacına yönelik fiili adımların bir an önce atılmasını bekliyoruz. İş dünyamıza, hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

11 April, 2019, Thursday 06:35 3054
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı’nın 2019 Yapısal Dönüşüm Adımları ile ilgili değerlendirmesinde, Denizli iş alemi olarak, piyasaların ihtiyacına yönelik fiili adımların bir an önce atılmasını beklediklerini belirterek, şu görüşlere yer verdi: “Denizli Ticaret Odası olarak, geçen hafta 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası için kamuoyuyla paylaştığımız açıklamamızda dile getirdiğimiz gibi, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak da, dün yaptığı basın toplantısında Türkiye'nin önünde 4,5 yıl seçimsiz dönem bulunduğundan hareketle, ülkemizin asli gündeminin ekonomide reform olduğunu dillendirdi. İş dünyası olarak bizler de, hatırlanacağı gibi ‘Artık işimize dönmeli; gündemimiz bundan sonra ekonomi, üretim, istihdam, ticaret ve ihracat olmalı’ demiştik.

Programda, iş alemimizde acil ihtiyaçlardan biri olarak değerlendirilen borçların yeniden yapılandırmaları ile icra ve iflas işlemlerini tarafları mağdur etmeyecek şekilde daha hızlı, doğru ve etkin hale getirmek için oluşturulacak yeni bir yasal ve kurumsal çerçeve çizilmesi beklentisinin karşılık bulduğunu görmek sevindirici.

Konkordato ve kredi yapılandırmalarının da çok daha iyi ve ilgili herkesin çıkarını gözetecek şekilde yeni bir yasal çerçevede ele alınacak olması, borç ödeme kabiliyeti yitirmiş şirketlerin hızlı şekilde tasfiyesini sağlayacak bir çerçeve için kolların sıvanmış olması, uzun bir süredir gündemde asılı kalan önemli bir konuyu da çözüme kavuşturacaktır.

Bireysel emeklilik sisteminin yeniden yapılandırılacak olması, etkin bir tasarruf sistemi oluşturularak tüm paydaşların katılımıyla kıdem tazminatı reformunun gerçekleştirilip Kıdem Tazminatı Fonu ile BES'in entegrasyonunun sağlanacak olması da oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra, emeklilik sisteminin reforme edilmesi için çalışma başlatılacağının açıklanmış olması da, hızlıca yerine getirilmesi halinde iş dünyamızın beklentilerini karşılayacak başlıklar olarak dikkatimizi çekmiştir.

Öte yandan, dolaylı vergilerin azaltılması ile ihracata dayalı bir ekonominin tesis edilecek olmasını ve turizm potansiyelinin harekete geçirilerek gelirlerinin artırılmasına yönelik bir seferberlik başlatılmasını, içinde bulunduğumuz ortamdan bizi daha iyiye ve öteye taşıyacak can suyu niteliğinde girişimler olarak görüyoruz.

Bakanımızın kamuoyuyla paylaştığı Yeni Ekonomi Programı’nın 2019 Yapısal Dönüşüm Adımları’nın takipçisi ve destekçisi olacağız. Denizli iş alemi olarak, piyasaların ihtiyacına yönelik fiili adımların bir an önce atılmasını bekliyoruz. İş dünyamıza, hayırlı ve uğurlu olsun.”

“TAKİPÇİSİVEDESTEKÇİSİOLACAĞIZ”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ
Denizli Ata’sını karşılamaya hazırlanıyor
Başkan Çavuşoğlu’ndan Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yıldönümüne anlamlı mesaj
Güvenlik önlemleri alınmadan traverten taşıyan kamyona 25 bin lira ceza kesildi
Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı
İş için şehir dışına çıkan koca, döndüğünde evini boş buldu
Denizli'de ulaşım desteğinde başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor
Denizli’nin ocak ayı ihracatı 370 milyon dolar oldu
Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"

Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle