MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

TAN TEKSTİL'DEN BİR BAĞIŞ DAHA

Ana SayfaSağlikTAN TEKSTİL'DEN BİR BAĞIŞ DAHA
TAN TEKSTİL'DEN BİR BAĞIŞ DAHA

Tan Tekstil tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi amacıyla bir adet tam donanımlı ambulans ve yedi adet yoğun bakım monitörü bağışı yapıldı.

01 October, 2018, Monday 13:12 4206
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Tan Tekstil’de düzenlenen devir teslim ve protokol törenine; Valimiz Hasan Karahan, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı.

Törende konuşan Hayırsever işadamı İbrahim Tan; “Denizli’de doğduk ve büyüdük. Burada kazanıyoruz ve bu kazancımızdan bir miktar devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Doktor Hanım bize bu konudaki eksiklikleri bildirdikten sonra biz bunu bir görev adlettik. Dolayısıyla ailecek karar verdik. Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihazlar almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makinalar ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum. Kardeşim ve oğullarım ile birlikte bu desteklerimiz devam edecek ” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlığa yaptıkları bağışlardan dolayı hayırsever iş adamı İbrahim Tan’a teşekkür ederek şöyle konuştu; “ Tan Tekstil adına İbrahim Tan Beyfendiye çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar sağlığın en önemli bağışçıları oldular; iki yıl içerisinde Müdürlüğümüze ikinci ambulans bağışını yaptılar. Daha önce 2015 yılında Denizli Devlet Hastanesine 10 adet küvöz, 2017 yılında bir adet ambulans, bu yıl da Servergazi Devlet Hastanesine 4 adet solunum cihazı bağışında bulunmuşlardı. Bugün de Denizli Devlet Hastanesi̇ çocuk yoğun bakımına 6 adet monitör, 1 adet merkezi monitör ve 1 adet 112 ambulansı bağışında bulundular. İnşallah Allah kazasız belasız hizmet vermeyi nasip etsin. Biz de daha hızlı ve daha iyi bir hizmet için hazırız. Bu bağışlar konusunda her anlamda bize destek olduğu için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Sağlık anlamında zaman zaman ihtiyaçlarımız tabi ki oluyor. En önemlisi ihtiyaçlarımızdan biri de mobil kanser tırı. İnşallah bağışçılarımızın desteği ile onu da İlimize kazandırmak istiyoruz. Buradan duyurmuş olalım bize destek olacak herkesi bekliyoruz” dedi.

Anahtar teslim töreni sonrasında basın mensuplarına bilgi veren Valimiz Hasan Karahan; “Denizlimiz hayırseverlikte yarışan bir şehir. Milli Eğitim alanı bu yarışta sanki öncelik almıştı ama sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak olan bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı aynı zamanda da kalıcı bir hayır olduğu düşüncesiyle Doktor Hanımın da gayreti ve takibiyle güzel neticeler alıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Tan Ailesi bize bu konuda öncülük etti.Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta tabi çok güzel işlerimiz var çok güzel gelişmeler var ama mutlaka eksik kaldığımız noktalar oluyor. Hayırseverlerimiz her konuda olduğu gibi bu noktalarda da bizlere destek oluyorlar. Onun için tüm hayırsıverlerimize de teşekkür ederiz. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Tan Ailesinin ikinci ambulans bağışı ile Denizli genelindeki ambulans sayısı 109’a ulaştı.

TANTEKSTİL'DENBİRBAĞIŞDAHA
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir genç yeteneklerin yanında
Kent Konseyi El Emeği Pazarı açıldı
Denizli 2026’yı ışıl ışıl karşılıyor
“Bu şehrin kaynakları bu şehir için harcanıyor”
Denizli Büyükşehir sanatta çıtayı yükseltmeye devam ediyor
Ülke genelinde 150 milyonluk hırsızlık yapan kasa fareleri operasyonlarla yakalandı
Denizli'de zincir marketin indirimli açılışı geceden sabaha kuyruk oluşturdu
Denizli’de şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı; içinden kıyafetler çıktı
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi
Devasa çukur kazıp tarihi eser aradılar
Kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam dere kenarında ölü bulundu
Yılbaşı Festivali ile Denizli bir başka güzel
KIŞ FESTİVALİ’NDE EĞLENCE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
DENİZLİ EKONOMİSİ, YILI GÜÇLÜ VERİLERLE KAPATIYOR
Denizli’de sağlıklı hayat merkezlerine MHRS ile kolay erişim
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Yeni yıl coşkusu kadınların el emeğiyle taçlanıyor
Denizli'de esnaflardan Regaip Kandili hayrı
“Çayı Seven Adam” okurla buluştu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

Denizli’de sağlıklı hayat merkezlerine MHRS ile kolay erişim

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Elektronik sigarada yanlış güven hissi

Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4'üncü şubesini Denizlilerin hizmetine sundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle