MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Taraftara kızan Başkandan tepki; “Kulübün anahtarını muhtara mı teslim edeyim”

Ana SayfaDenizli GündemTaraftara kızan Başkandan tepki; “Kulübün anahtarını muhtara mı teslim edeyim”
Taraftara kızan Başkandan tepki; “Kulübün anahtarını muhtara mı teslim edeyim”

Denizli’yi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Kızılcabölük Sportif A.Ş. Başkanı Ersen Kaplan, sosyal medyadan yapılan linç girişimlerine, “Kulübün anahtarını muhtara mı teslim edeyim. Biri çıkıp gelene kadar kulübü sahipsiz bırakmayacağım” diyerek tepki gösterdi.

02 December, 2022, Friday 18:16 752
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’yi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Kızılcabölük Sportif A.Ş. Başkanı Ersen Kaplan, sosyal medyadan yapılan linç girişimlerine, “Kulübün anahtarını muhtara mı teslim edeyim. Biri çıkıp gelene kadar kulübü sahipsiz bırakmayacağım” diyerek tepki gösterdi.

TFF 3. Lig’de 9 yıl mücadele ettikten sonra geçen sezon BAL’a düşen ve 9. Grupta ligde tutunma mücadelesi veren Tavas ilçesinin mahalle takımı Kızılcabölük Sportif A.Ş yönetimi, a radikal bir karar aldı. Kızılcabölük Sportif A.Ş Başkanı Ersen Kaplan, şahsına sosyal medyadan yapılan ve linç girişimine varan eleştirilere tepki olarak, ligde kalan maçlarını Kızılcabölük Mahallesi yerine Denizli’de oynamak için TFF’ye başvuruda bulunacaklarını açıkladı.

“Kendi sahamızda deplasmanda gibiyiz”
Ligde 4 puanla son sırada bulunan takımın sportif başarısızlığı sonrası taraftarların sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelen Başkan Ersen Kaplan, destek yerine köstek gördüklerini belirterek, “Kendi sahamızda deplasmanda gibiyiz. Geçtiğimiz haftalarda Muğla deplasmanına gittik. Valisinden Büyükşehir Belediye Başkanına kadar herkes tribündeydi. Kaç defa davet etmemize rağmen, protokolden kimse gelip bizimle birlikte maçımızı izlemedi. Taraftar desteği olmayacak ise bundan böyle kalan maçlarımızı Kızılcabölük Mahallesi yerine Denizli’de oynamak istiyoruz” dedi.

“Anahtarı muhtara mı bırakacağım”
Toplantıda kendisine eşlik eden yöneticiler ve altyapıdan 3 futbolcunun da destek verdiği Başkan Kaplan, “Sportif anlamda başarısız olduk. Bunu kabul ediyoruz ama makul sebeplerimiz var. Lige geç başladık. Kadro mühendisliğinde hata oldu. 12 futbolcu transfer ettik, 9’u ile devam edemedik. 2 teknik sorumlu ile yolları ayırdık. Yeni hoca bakıyoruz. Futbolda bunlar var. Ancak sosyal medyada şahsıma yönelik onur kırıcı, hakarete varan eleştiriler var. Yönetim ve başkan olarak bunları hak etmiyoruz. Eski yöneticilere gidip destek istiyoruz, kapıdan kovmadıkları kalıyor. Takım olarak birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, yapılanlar bizi derinden yaraladı. Daha gencecik çocuklar, kimliklerini gizleyip ‘Başkan anahtarı bırakıp git’ diye yazıyor. Senelerdir profesyonel oynayan takımı bıraksak, 1 yıl amatörde oynadın diye kapısına kilit vuracaklar. Kulübün anahtarını muhtara mı bırakıp gideyim. Yoruldum artık. Daha iyi yapacak varsa bırakmaya hazırız. Talipli yoksa bari gölge etmesinler” diye konuştu.
(MB-S)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü
Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti
Buldan simidi coğrafi işaret yolunda
Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor
Çocuklar, eğlence ve hayal dolu bir ara tatil geçirdi
Başkarcı’ya FİFA standartlarında yeni tesis
Denizli OSB’de sanayinin geleceği yapay zekayla şekilleniyor
KOAH hastalarında 10 yıl içinde akciğer kanseri gelişme ihtimali yüksek
3 maç sonra kazanan Merkezefendi’de yüzler gülüyor
DTO, Denizli'nin başarılı sanayici kadınlarının hikayelerini anlatıyor
Merkezefendi'den Alman milli takımına bir yıldız daha
Yardımcısının ses kaydını başkasına dinleten Başkana hapis cezası
Başkan Arslan, Ankara yolculuğu esnasında yeni Gölhisar yolunu inceledi
Pamukkale ve Kaklık Mağarası turları yoğun ilgi görüyor
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti
Durak yerine orta şeritte yolcu indirip alan halk otobüsü pes dedirtti
Tavas’a çevre dostu doğal arıtma tesisi kazandırılıyor
Avrupalı turistlerin dönüşüyle 2026 Pamukkale ve Karahayıt için yıldız yıl olacak
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Nikferliler halı saha turnuvasında ter döktü

Denizli'nin Gücü Kadınlar Zirvesi Merkezefendi'de gerçekleşti

Buldan simidi coğrafi işaret yolunda

Ceviz üretimiyle Avrupa'daki maaşından daha çok kazanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle