MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Tekden’de çocuklar özel fizik tedavi ünitesi açıldı

Ana SayfaSağlikTekden’de çocuklar özel fizik tedavi ünitesi açıldı
Tekden’de çocuklar özel fizik tedavi ünitesi açıldı

Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Özel Denizli Tekden Hastanesi, son olarak çocuk fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesini açarak hizmete sundu.

12 January, 2023, Thursday 12:10 1105
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

 Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Özel Denizli Tekden Hastanesi, son olarak çocuk fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesini açarak hizmete sundu.

Çocuğundan yaşlısına birçok hastaya şifa kapısı olan Denizli Tekden Hastanesi, şimdi de pediatrik fizik tedavi ünitesini hizmete sundu. Böylelikle hastane, başarılı hekimleri ve fizyoterapistleri ile çocukların fizik tedavi seansı görerek iyileşmelerine destek oluyor. Açılan Pediatrik fizik Tedavi ve rehabilitasyon ünitesiyle çocukları tedavi etmeye başladıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını belirten Uzm. Dr. Selcen Güre, “Çocuklar için fizik tedavi ünitemizi Tekden Hastanesi bünyesine kazandırdığımız için mutluyuz. Bizimle birlikte çalışan deneyimli fizyoterapist arkadaşlarımız gerekli ekipmanlarımız ile hizmet veriyoruz. 1 aylıktan 16 yaşına kadar olan çocuklarımıza fizik tedavi hizmeti veriyoruz. Tedaviye aldığımız çocuklar genellikle bir takım kas ve sinir sistemiyle ilgili problemi olan çocuklarımız. Doğuştan ve sonradan ortaya çıkan kas hastalıklarıyla ilgili problemlerde ortaya çıkabiliyor. Bu konuda ailelere çok büyük bir görev düşüyor. Tanı ve takipte birlikte hareket etmeliyiz. İşin bir bölümü bizdeyse, çok önemli bir bölümü de ailelerde kalıyor. Bu yüzden anne, baba ve terapistin arasındaki iletişim çok önemli. Bunu burada beraber sürdürmeye çalışıyoruz. Belli aralıklarla kontrollerimizi yapıyoruz. Çocuklar rehabilitasyona ne kadar erken başlarsa çocuğun potansiyalini ortaya çıkarmak o kadar erken oluyor. Dolayısıyla çocuğunuzda herhangi bir anormallik ya da gelişmede gecikme fark ettiğinizde mutlaka bir uzmana danışmanızda fayda olacaktır” dedi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon doktorlarından Uzm. Dr. Erhan Özfidan da, “Pediatrik fizik tedavi, çocuklarda doğuştan ya da sonradan ortaya çıkan kas ve iskelet sistemi bozukluklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Tedavide asıl amacımız çocukların günlük becerilerini geliştirerek hayata daha kolay uyum sağlamalarına yardımcı olmaktır. Hastanemizde kurulan çocuk fizik tedavi birimimizde tecrübeli fizyoterapistlerimiz ile çocukların tedavilerini gerçekleştirmekteyiz. Çocukluk çağında karşılaşılan ve fizik tedavi gerektiren nörolojik, ortopedik ve ramotolojik hastalıkların tedavisi için fizyoterapist arkadaşlarımızla birlikte çocuk hastalara yardımcı olmaktayız. Unutmayın ki bu tür hastalıklarda tedavi ne kadar erken başlarsa başarı oranı o derece artmaktadır” şeklinde bilgi verdi.
(EEP-MB-Y)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Elektronik sigarada yanlış güven hissi

Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4'üncü şubesini Denizlilerin hizmetine sundu

Meme kanserini erken teşhisle yendi, şimdi diğer kadınlara umut oluyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle